Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
29. siječnja 2020.
Ispis članka: Robin Wright u pregovorima za ulogu u nastavku »Istrebljivača« - Novi List

NoviList.hr

Robin Wright u pregovorima za ulogu u nastavku »Istrebljivača«

Kultni film

1. travanj 2016 10:02

Napisao: HINA

Robin Wright u pregovorima za ulogu u nastavku »Istrebljivača«

Američka glumica Robin Wright u pregovorima je za ulogu u nastavku kultnoga filma »Istrebljivač« u kojem će se pridružiti kolegama Harrisonu Fordu i Ryanu Goslingu, izvijestili su producenti.
Producentska kuća Alcon Entertanimnent, koja je premijeru filma najavila za 12. siječnja 2018., nije objavila koja je uloga namijenjena zvijezdi uspješne serije »Kuća od karata«, uz objašnjenje da će se radnja nastavka čije snimanje počinje u srpnju odvijati nekoliko desetljeća nakon one iz prvoga »Istrebljivača«.

Film iz 1982. nastao je po književnom predlošku jednoga od najvećih autora science-fictiona, američkog spisatelja Philipa K. Dicka »Sanjaju li androidi električne ovce?«.

U nastavku filma, čiji naziv još nije objavljen, Ford će ponovno glumiti Ricka Deckarda, člana posebne policijske organizacije Istrebljivača, čija je zadaća u prvom filmu bila likvidacija replikanata, androida koje je stvorila velika korporacija. Radnja je bila smještena u 2019., a odvijala se u prenapučenom i prljavom Los Angelesu.

Producent će biti redatelj prvog filma Ridley Scott, režiju će potpisati Denis Villeneuve, najpoznatiji po filmu Sicario. Scenarij je napisao Michael Green, a nastao je po predlošku Ridleya Scotta i Hamptona Fanchera.

Robin Wright, koja će idući tjedan navršiti 50 godina dosad je ostvarila niz uloga u tridesetak filmskih ostvarenja. Među njima su »Bijeli oleandar« i »Forrest Gump«.

Nedavno je osvojila Zlatni globus za ulogu američke prve dame Claire Underwood u seriji »Kuća od karata« u kojoj joj je partner Kevin Spacey.