Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
Ispis članka: DiCaprio u novom Tarantinovu filmu o Charlesu Mansonu i Sharon Tate - Novi List

NoviList.hr

DiCaprio u novom Tarantinovu filmu o Charlesu Mansonu i Sharon Tate

Slavni glumac

16. siječanj 2018 10:12

Napisao: HINA

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja

Leonardo DiCaprio / Foto: REUTERS

Oskarovac Leonardo DiCaprio glumit će u novome filmu Quentina Tarantina čiju pozadinu čine događaji povezani s ubojstvima članova vođe komune »Family« Charlesa Mansona, no neće glumiti nedavno preminulog zločinca, piše Deadline.

DiCapriova nova uloga u Tarantinovom filmu prva je nakon osvajanja Oscara za najboljega glavnog glumca u filmu »The Revenant«. Ranije su slavni redatelj i poznati glumac surađivali 2012. na filmu »Django Unchained«.

DiCaprio će u novome filmu glumiti jednoga ostarjelog glumca, dok će njegova kolegica iz filma »Vuk s Wall Streeta» Margot Robbie glumiti ubijenu glumicu Sharon Tate, tada trudnu suprugu redatelja Romana Polanskog.

Trenutačno se vode pregovori o tomu hoće li se DiCapriju u filmu pridružiti i Tom Cruise, a prethodni pregovori s Bradom Pittom navodno nisu bili uspješni. Po pisanju Varietyja Tarantino je i slavnome Alu Pacinu ponudio ulogu u filmu koju je sam redatelj pisao specijalno za glumca. Potvrđeno je da će jedan od producenata biti David Heyman, producent filmova o Harryju Potteru.

Riječ je o devetome Tarantinovu filmu. Snimanje će započeti u ljeto 2018. godine u Los Angelesu, a film bi premijerno trebao biti prikazan na pedesetu godišnjicu ubojstva Sharon Tate i njezinih četvero prijatelja. Ubojstvo se dogodilo 9. kolovoza 1969. godine.