Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
9. prosinca 2019.
Ispis članka: Ususret skijaškoj sezoni sve veći interes za akcijski BMW X1 - Novi List

NoviList.hr

Ususret skijaškoj sezoni sve veći interes za akcijski BMW X1

Hrvati najradije putuju u ovom BMW modelu

6. prosinac 2018 13:59

Napisao: P. N.

Ove godine veliki broj hrvatskih obitelji svoj godišnji odmor planira provesti u nekoj od europskih skijaških destinacija, štopokazuje podatak o povećanom broju upita za kupnju novih automobila - posebice modela poznatih po prostranosti i udobnosti namijenjenih višečlanim obiteljima.

Ususret skijaškoj sezoni sve veći interes za akcijski BMW X1

Ususret hrvatskom skijaškom tjednu,tradicionalnomputovanjuvelikog broja rekreativaca i avanturista izvan granica zemlje, interes za ovakvim modelima svakodnevno raste.

„U našim poslovnicama najviše upita bilježimo za akcijski BMW X1 sDrive18d EDITION 25 koji je sada s bogatim paketom opreme dostupan za 249.900,00 kuna. S više nego dovoljno mjesta za putnike i prtljagugarantira istinsko zadovoljstvo u vožnjii sigurnost u svim uvjetima“, objasnili su iz Tomić & Co.

Prema njihovim riječima,obožavan i tražen upravo u sezoni putovanja ovaj automobil koji nudi brojne mogućnosti,zbog svojih idealnih proporcijasavršeno pristaje urbanim sredinama. S druge strane, avanturistima i obiteljima njegova funkcionalna prostranost dodatni jemotivator kupnje.

Dinamičan, snažani štedljiv, uz moćnu pojavu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, izdvaja se u mnoštvu zahvaljujući prepoznatljivom izgledu i fantastičnim voznim karakteristikama.

 

BMW X1 putovanja (3)

„Suvremena tehnologija u kombinaciji s opcijskim 8 stupanjskim automatskim mjenjačem nudi nezaboravno vozačko iskustvo,zbog čega je idealan odabir za sve ljubitelje sportske vožnje. Mnogobrojne obitelji cijene njegovu povišenost jer omogućuje lagani ulazak i izlazak iz vozila–karakteristiku tipičnu za SAV modele. Praktičan je za obitelji s djecom i zbog dodatnog prostora u prtljažniku, čak 505 l prtljažnog prostora te dvije isofix pripreme za dječju sjedalicu“, kažu u Tomić & Co.

Prednost prednjeg pogona, sportska sjedala i njegov velik, ali ne pretjeran cjelokupni volumen, što ide u koristparkiranju u gradskim gužvama -  čine ga praktičnim automobilom u svakom pogledu.

Ne propustite iskoristiti akciju kreiranu povodom velike obljetnice 25 godina poslovanja tvrtke Tomić & Co.  i provozajte posebno rođendansko izdanje najprodavanijeg BMW modela u Hrvatskoj.

BMW X1_sportske aktivnosti

Posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku ili Puli i na vrijeme rezervirajte svoju probnu vožnju.

Više informacija potražite na linku:https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2018-03-06-X1-Edition25.html