Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Ispis članka: Najljepši u godini – Tjedan ljepote u Nova Beauty! - Novi List

NoviList.hr

Najljepši u godini – Tjedan ljepote u Nova Beauty!

Individualan pristup

12. veljača 2018 16:24

U Tjednu ljepote 2018. koji će se održati od 12. do 17. veljače naši će klijenti moći izabrati između velikog broja tretmana, od onih najluksuznijih do najpopularnijih

Tretman ljepote Ingrid Millet na bazi kavijara

Valentinovo je dan kada će mnoge žene posegnuti za najljepšom toaletom. OPI Spa manikura i pedikura nevjerojatno su ugodni tretmani, a rezultat će upotpuniti svaku večernju kombinaciju.

U salonu Nova Beauty s veseljem iščekujemo Tjedan ljepote - najljepši tjedan u godini. Već petu godinu za  redom Udruženje kozmetičara Hrvatske organizira tjedan tijekom kojeg saloni koji su dijelom ove krovne organizacije pružaju odabrane tretmane po fiksnoj cijeni od 100 kn.

U Tjednu ljepote 2018. koji će se održati od 12. do 17. veljače naši će klijenti moći izabrati između velikog broja tretmana, od onih najluksuznijih do najpopularnijih. Mladim dečkima i djevojkama koji se odluče doći na svoj prvi tretman svakako ćemo posvetiti posebnu pažnju. Mlada koža je zahvalna i često treba samo jedan ključan dobar savjet stručnjaka da se otkrije njezin puni sjaj, koji će se preporučenom njegom održati dugo kroz život. Za mlađu kožu imamo pregršt izvrsnih tretmana - od raznih načina čišćenja do umirivanja upalnih procesa izazvanih hormonalnim promjenama, a pravi tretman odabrat ćemo prema individualnim potrebama mlade osobe. Odabirom prave vrste depilacije za pojedini tip kože mogu se ispraviti i bolne pogreške nastale u “kućnoj radinosti”, što je čest problem kod mladih djevojaka, stoga je ovaj tjedan izvrsna prilika da se upoznaju i s tim dijelom njege tijela.

 

CACI hijaluron maska za vrhunsku hidrataciju

Naše zrelije klijentice mogu birati između luksuznih tretmana nekirurškog liftinga, specijaliziranih masaža lica i maski te nekih od hit-tretmana kao što su LED terapija, zračna masaža, fotoepilacija i dijamantni tretman lica. Ovaj tjedan ljepote krije u sebi još jedan važan datum - Valentinovo, a to je dan kada će mnoge žene posegnuti za najljepšom toaletom. OPI Spa manikura i pedikura nevjerojatno su ugodni tretmani, a rezultat će upotpuniti svaku večernju kombinaciju!

LED terapija

 

Gordana Leskur

Ponosno ističemo da će dio sredstava ovog prelijepog tjedna biti doniran Dječjem domu Zagreb - domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj.

Dođite i počastite se novim tretmanima i novim saznanjima, vidimo se u Nova Beauty - vašem centru za blistavost!

Estetski centra Nova Beauty, Nike Katunara 10. Rijeka, tel. 051/423-204, 091/423-2040

FB: Estetski centar NOVA Beauty, www.nova-beauty.com.hr