Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. studenoga 2019.
Ispis članka: VATRENI UBITAČNOG "LAŽNJAKA" Doznajte kako možete do potpisanog dresa Andreja Kramarića - Novi List

NoviList.hr

VATRENI UBITAČNOG "LAŽNJAKA" Doznajte kako možete do potpisanog dresa Andreja Kramarića

Nagradni natječaj

9. listopad 2018 09:54

Napisao: P. N.

Foto Goran Stanzl / PIXSELL

Krama se vraća kući! Istina, odgojen je nogometno u Dinamu, rođen je u Zagrebu, ali po mnogo čemu Andrej Kramarić je punokrvni Riječanin i to će ostati za sva vremena.

Njegov dolazak pod legendarne stijene i uzlet u dresu Rijeke jedna je od najljepših priča hrvatskoga nogometa. Krama je preko Leicester Citya stigao do bundesligaša Hoffenheima, u međuvremenu se prometnuo u stalnog člana reprezentacije. Golgeter, koji podjednako dobro dribla, proigrava i zabija, igrač čije pravo vrijeme u dresu reprezentacije Hrvatske tek dolazi, iako je već sada ostvario neke zapažene  rezultate.

Uostalom, svojim golovima je na neki način odveo Hrvatsku na Svjetskog prvenstvo u Rusiju, tamo gdje je prošloga ljeta ispričana nezaboravna srebrna bajka hrvatskoga nogometa. I princ Andrej je dao svojega obola!

Danas kreće nagradni natječaj Novog lista u kojem možete osvojiti originalan dres Andreja Kramarića s njegovim potpisom. 

Što trebate učiniti?

Andrejevi "lažnjaci" najbolje prolaze kada ih najviše trebamo. U Facebook komentarima ispod ovog teksta na portalu Novog lista, napiši nam kako bi ti "prodao" "lažnjaka" u stilu Andreja Kramarića.

Najoriginalniji komentar Novi List i HNS nagrađuju originalnim dresom s Andrejevim potpisom.

Pravila i trajanje nagradne igre možete pogledati OVDJE.