Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 26
Sutra: 10° 10° 26
28. siječnja 2020.
Ispis članka: Kreativni laboratorij Krila: Predstavljanje kazališnih radionica na tri lokacije - Novi List

NoviList.hr

Kreativni laboratorij Krila: Predstavljanje kazališnih radionica na tri lokacije

Završne prezentacije

6. lipanj 2018 08:33

Napisao: Kim Cuculić

Kreativni laboratorij Krila: Predstavljanje kazališnih radionica na tri lokacije

RIJEKA Kreativni laboratorij suvremenog kazališta »Krila« najavljuje završne prezentacije kazališnih radionica za djecu, mlade i odrasle. Edukacijski ciklus 2017./18. bit će realiziran na tri lokacije - u »Palachu«, HKD-u na Sušaku i u Filodrammatici od 7. do 19. lipnja. Polaznici suvremenog kazališta za mlade stvaraoce i odrasle izvest će u četvrtak, 7. lipnja, u »Palachu« u 20 sati predstavu »Crni cjelov istine« u režiji Filipa Povrženića.

U predstavi nakratko oživljava Janko Polić Kamov kako bi današnjoj »Kont« generaciji objasnio kako se žive istina, nagon i strast. U četvrtak, 14. lipnja, u HKD-u na Sušaku u 20 sati slijedi predstava »Kad lutke sanjaju« u režiji Jorgea Corree Bethencourta.

Zatim su na programu predstave polaznika suvremenog kazališta za djecu »Čarobni plašt« i »Vremeplov« 17. lipnja u Filodrammatici u 17 i 19 sati. U ponedjeljak, 18. lipnja, u Filodrammatici u 19 sati i 19. lipnja u 18 sati bit će izvedena predstava »Feniks« polaznika suvremenog kazališta za mlade, u režiji Ivane Peranić. Više informacija na www.krila.org.