HNK Ivana pl. Zajca

Počeli su upisi u riječko kazalište mladih ‘Kamov’, evo kad je audicija

Kim Cuculić

Predstava »Čarobnjak iz Oza« / Foto HNK ZAJC

Predstava »Čarobnjak iz Oza« / Foto HNK ZAJC

Potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranici Doma mladih, gdje se mogu naći i dodatne informacije. Audicija će se održati 21. rujna u Domu mladih: u 17 sati za KamovPLES i KamovKAZALIŠTE za učenice i učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole, dok će audicija za srednjoškolski uzrast biti u 19.30 sati



RIJEKA Riječko kazalište mladih »Kamov«, program HNK-a Ivana pl. Zajca u suradnji s Domom mladih u Rijeci, u novoj kazališnoj sezoni upisuje drugu generaciju polaznika. Ove sezone organizirane su dvije radionice: KamovKAZALIŠTE za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast te KamovPLES za djecu od 8 do 12 godina.


Potrebno je ispuniti online prijavnicu na stranici Doma mladih, gdje se mogu naći i dodatne informacije. Audicija će se održati 21. rujna u Domu mladih: u 17 sati za KamovPLES i KamovKAZALIŠTE za učenice i učenike od 5. do 8. razreda osnovne škole, dok će audicija za srednjoškolski uzrast biti u 19.30 sati.


Radionica KamovKAZALIŠTE, u sklopu cjelogodišnjeg programa, djeci i mladima omogućava razvijanje vještina i proširivanje znanja o svim izvedbenim umjetnostima zastupljenima u Kazalištu (gluma, pjevanje i ples). Voditelj radionice je Igor Vlajnić, dirigent i svestrani umjetnik riječkog Kazališta s dugim stažem rada s djecom i mladima.




Radionica KamovPLES nudi osnove ritmike i klasičnog baleta, kao i osnove suvremenih plesnih tehnika. Cilj je djeci omogućiti stjecanje plesnih znanja i vještina, uz razvoj glazbenog senzibiliteta kroz gestu. Voditelj radionice je Vitalij Klok, član baletnog ansambla HNK-a Ivana pl. Zajca.