Skandalozno

Pred dva tjedna bio gost Bandiću, a jutros na svojoj televiziji ugostio Ratka Mladića

Portal Novilist.hr

Screenshot Twitter

Screenshot Twitter

Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka me dođe obići, neka on intervjuira Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe, poručio je Ratko Mladić u jutarnjm programu TV Happy



RIJEKA Osuđeni ratni zločinac i ratni zapovjednik Vojske republike Srpske Ratko Mladić jutros se telefonom uključio u program srpske TV Happy i razgovarao s gostima u studiju. U emisiji Milomira Marića gostovali su Mladićev sin Darko, osuđeni ratni zločinac i šef srpskih radikala Vojislav Šešelj, te ruski parlamentarac Pavel Dorohin.


– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka me dođe obići, neka on intervjuira Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe…Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova ‘Kosovka djevojka’ i loše je prošao’, rekao je Mladić uživo u jutarnjem programu.


Poseban pozdrav Rusiji


Pozdravio je sina Vojislava Šešelja. Drži da će on biti bolji od oca, baš kao što je, kaže, njegov sin bolji od njega. Uputio je i pozdrave Rusiji na ruskom jeziku.




– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, previše se šire ka Rusiji. I neka Voja malo smršavi. Živi bili’, rekao je Mladić.


Ratko Mladić izdržava doživotnu zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina u BiH, a na svojoj televiziji ugostio ga je kontroverzni Milomir Marić. Poznat je po kontinuiranom veličanju srpskih ratnih zločinaca, a danas je glavni urednik Happy televizije.



Milomir Marić nedavno je bio gost zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kod kojeg je stigao u društvu Dragana Markovića Palme, bivšeg gradonačelnika Jagodine, Arkanova prijatelja i Bandićeva gosta.


Najveći srpski mangup


Milomir Marić tako je prisustvovao služenom prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika gdje su Bandić i Palma, danas predsjednik skupštine Općine Jagodina, razgovarali o “konomskoj, sportskoj i kulturnoj suradnji, odnosno razmijenili iskustva u vođenju svojih gradova”.


Dragan Marković Palma u Srbiji slovi kao kontroverzan političar, koji već niz godina ima glavnu riječ u Jagodini, gradu koji vodi na vrlo osebujan način. Ta osebujnost podrazumijeva i kupovinu birača različitim poklonima, odnosno novcem. U svojoj političkoj karijeri Palma je surađivao s neosuđenim ratnim zločincem i najpoznatijim srpskim kriminalcem Željkom Ražnatovićem Arkanom, u čijoj je Stranci srpskog jedinstva Dragan Marković započeo političku karijeru.


Vrlo buran odnos s Arkanom imao je i novinar Milomir Marić, koji također stigiao s Palmom na poziv svih Zagrepčana. Njemu je, kako je tvrdio, Arkan najprije prijetio smrću, da bi se kasnije pomirili, nakon čega će ga Marić titulirati “najvećim srpskim mangupom”.