Brittany Zamora

Hvalili su ju kao sjajnu učiteljicu: Seksala se s učenikom, a drugi je morao gledati

P. N.

Foto: YouTube/Screenshot

Foto: YouTube/Screenshot

Žrtva je izjavila da je ta veza počela nakon što ga je Zamora zamolila da joj pošalje poruku u školi jer joj je dosadno, ali su se poruke brzo pretvorile u flert, a zatim u seksualni odnos.



Učiteljica je plakala na sudu dok je priznavala da je imala seks s 13-godišnjim dječakom pred njegovim školskim kolegom kojeg je zamolila da gleda.


28-godišnja Brittany Zamora se u ponedjeljak na sudu izjasnila krivom zbog seksa s dječakom koji je bio njezin učenik na Las Brisas Academy u Arizoni.





Zamora je uhićena u ožujku 2018. nakon što se je nekoliko puta seksala s dječakom. Jednom se seks dogodio u učionici dok je drugi dječak gledao, prenosi britanski Metro.


„Samo su to radili. Bilo je vrlo neugodno. Kako 27-godišnjakinja može voljeti 13-godišnjaka i raditi te stvari? To je jednostavno ludo. Ona nije dobra osoba“, kazao je prijatelj dječaka policiji.


Zamora je pitala prijatelja može li ponovno gledati, ali je odbio. Žrtva je izjavila da je ta veza počela nakon što ga je Zamora zamolila da joj pošalje poruku u školi jer joj je dosadno, ali su se poruke brzo pretvorile u flert, a zatim u seksualni odnos.


„Rekla je da mi želi popušiti i da je moja ´stvar´ stvarno velika“ rekao je 13-godišnji dječak policiji, nakon čega je pojasnio da je njegova “stvar”  zapravo njegov penis.


Tužitelji su kazali kako su se nastavili seksati u Zamorinom automobilu i u stražnjem dijelu učionice, dok su ostali učenici gledali obrazovni video. Dječak je također rekao policiji da je Zamora “dotaknula njegov penis” za svojim stolom dok se pretvarala da nešto traži u ladici.


Policija je otkrila da je Zamora učeniku poslala svoje gole fotografije. Dječakovi roditelji otkrili su vezu nakon što su instalirali aplikaciju za nadzor na telefonu svog sina i vidjeli poruke koje je Zamora poslala, piše Metro.


Zamora je tada nazvala roditelje i pokušala ih uvjeriti da ne pozivaju policiju, ali je telefonski poziv snimljen. Dječakov otac rekao je Zamori: “Ti si zlostavljačica djece, razumiješ li me?” na što mu je ona odgovorila: “Zašto to kažete?” te ga je pitala mogu li riješiti stvari izvan pravnog sustava.


Otac je odgovorio: “O, da, da, to je ono što možemo učiniti kako bih vam dali priliku da to učinite nekom drugom djetetu, da, to je upravo ono što ćemo učiniti – ne.”


„Brittany je dugo bila sjajna učiteljica. Pet godina. Toliko je učinila za toliko učenika. Napravila je veliku grešku“, kazao je Zamorin suprug Daniel.


 „Vaša žena je odlučila biti čudovište. Ona je mentalno ozlijedila mog sina“, odgovorio mu je dječakov otac.


Protiv Zamore je podignuto devet točaka optužnice za zlostavljanje djeteta. Ona će biti osuđena 12. srpnja i mogla bi se suočiti s do 30 godina zatvora.