Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. veljače 2020.
Ispis članka: ZASTRAŠUJUĆA ZMIJA U BAKRU Prodaje se gliser po kojem gmiže piton - Novi List

NoviList.hr

ZASTRAŠUJUĆA ZMIJA U BAKRU Prodaje se gliser po kojem gmiže piton

Pomutnja na internetu

4. listopad 2018 17:32

Napisao: Sanja Gašpert

»Nakon Vašeg upita, provjerom na mjestu događaja utvrdili smo  da se radi o umjetnoj zmiji napravljenoj od tekstila, koju je vjerojatno vlasnik postavio na barku kako bi plašila galebove ili nepozvane junake«, piše u priopćenju Grada Bakra

Snimio Sergej DRECHSLER

BAKAR U Bakru se, točnije na moru ispred grada, ponovo pojavila velika zmija. Srećom – ovoga puta od tekstila. Vlasnik glisera na vezu u Bakru postavio je na svoje plovilo gumenu zmiju koja je trebala strašiti ptice.

Međutim, ta je fotografija izazvala pomutnju na internetu, ali i među ljudima kojima je još u svježem sjećanju videosnimka dva pitona, ali prava, u bakarskoj luci za rasute terete, u svibnju ove godine.

»Nakon Vašeg upita, provjerom na mjestu događaja utvrdili smo  da se radi o umjetnoj zmiji napravljenoj od tekstila, koju je vjerojatno vlasnik postavio na barku kako bi plašila galebove ili nepozvane junake«, piše u priopćenju Grada Bakra.

Kako je na gliseru na kojemu je postavljena umjetna zmija i oglas da je plovilo »na prodaju«, moguće je da je ovakav potez vlasnika glisera njegov marketinški trik kojim će privući potencijalne kupce, s obzirom na činjenicu kako su gliser »sa zmijom« snimili mnogi mediji.

zmija, gliser, Bakar, snimio Sergej DRECHSLER

zmija, gliser, Bakar, snimio Sergej DRECHSLER