Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 2
Sutra: 21° 21° 2
16. listopada 2019.
Ispis članka: Vlak pun djece krenuo iz Rijeke, Baka Mraz darivala djecu - Novi List

NoviList.hr

Vlak pun djece krenuo iz Rijeke, Baka Mraz darivala djecu

Delnička advenstka bajka

19. prosinac 2017 18:03

Napisao: Karolina Krikšić

Bilo je tako i danas kad su putnici bili polaznici riječkih vrtića Pčelice, Podmurvice, Bambi te polaznici Dječjeg vrtića Škrljevo koji su se u vlak ukrcali u svome mjestu, a osim vrtićaraca, među putnicima su bili i učenici OŠ »Fran Franković«

Snimio  Sergej DRECHSLER

RIJEKA  Danas je s riječkog željezničkog kolodvora put Delnica krenuo jedan od tri ovotjedna vlaka punih djece željnih doživljaja iz Delničke advenstke bajke.

Od ove godine, sat vremena dugu vožnju vlakom od Rijeke do Delnica djeci krati Baka Mraz koja s vilenjacima djecu dariva već u vlaku.

GL1912ED5
Vlak pun djece krenuo za Delnice / Snimio Sergej DRECHSLER

Bilo je tako i danas kad su putnici bili polaznici riječkih vrtića Pčelice, Podmurvice, Bambi te polaznici Dječjeg vrtića Škrljevo koji su se u vlak ukrcali u svome mjestu, a osim vrtićaraca, među putnicima su bili i učenici OŠ »Fran Franković«. 

Baka Mraz po riječke mališane dolazi i u srijedu te u petak, a obiteljski vlak, odnosno onaj u kojemu pratnju djeci čine roditelji te djedovi i bake, polazi u subotu.

Karte za taj vlak, baš kao i sve prethodnih subota, odavno su rasprodane, a ovaj subotnji ujedno je i posljednji jer s Božićem završava ovogodišnja, peta po redu Delnička adventska bajka.