Udruga Portić

Tete pričalice obilježavaju 10 godina humanitarnim koncertom ‘I ti možeš uljepšati nečije snove’

Biljana Savić

Foto Biljana Savić

Foto Biljana Savić

U Centru Zamet 24. listopada nastupit će Antonela Doko, Boris Štok, Denis&Denis, Jonathan, Klapa Kastav, Klapa Luka, Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda...



RIJEKA – Humanitarni koncert »I ti možeš uljepšati nečije snove« bit će održan 24. listopada u Centru Zamet. Ovaj je koncert vrhunac obilježavanja desetog rođendana programa »Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice« čiji je organizator riječka Udruga za promicanje dobrobiti djece »Portić«.


Koncert su najavile voditeljica službe za socijalnu skrb Grada Rijeke Maja Pudić, Predsjednica udruge »Portić« Maja Opašić i voditeljica programa Iva Viannello i kazale da će na koncertu nastupiti neka od najpoznatijih imena riječke i hrvatske glazbene scene.


– Svoje sudjelovanje na koncertu zasad su potrvdile Antonela Doko, Boris Štok, Denis&Denis, Jonathan, Klapa Kastav, Klapa Luka, Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumensi, Sandro Bastiančić i The Siids, a uskoro se očekuju potvrde još nekoliko sjajnih izvođača kojima su poslani pozivi.




Sve izvođače pratit će Olja’zz bend pod mentorstvom našeg renomiranog glazbenika Olje Dešića koji će se pobrinuti za vrhunsku produkciju koncerta, najavila je Viannello i kazala da će ulaznice uskoro biti u prodaji.


Opašić je kazala da će se u dogovoru s KBC-om Rijeka prikupljenim sredstvima od ulaznica nabaviti oprema potrebna odjelima, primjerice kreveti za roditelje koji borave uz djecu tijekom cijeloga dana, namještaj za dječje bolničke sobe i slični predmeti koji će podignuti kvalitetu bolničkog standarda za djecu i njihove obitelji, za potrebe Odjela hemato-onkologije i Odjela za neurologiju i dječju psihijatriju KBC-a Rijeka – lokalitet Kantrida.