Najljepša božićna čestitka

LEDENO CARSTVO Na bazenu na Kantridi održana Božićna revija »Primorja AM«

Članice Kluba sinkroniziranog plivanja »Primorje Aqua Maris« na najljepši način čestitale vjernoj publici predstojeće blagdane / Snimio Vedran KARUZA

Članice Kluba sinkroniziranog plivanja »Primorje Aqua Maris« na najljepši način čestitale vjernoj publici predstojeće blagdane / Snimio Vedran KARUZA

Unatoč Celzijusima koji su u debelom minusu u priči iz animiranog filma iz radionice Walta Disneya, koju su upriličile članice Kluba sinkroniziranog plivanja »Primorje AM«, srca gledatelja na tribinama riječkog bazena bila su ispunjena toplinom i mirom. Baš kako i priliči u blagdanskom razdoblju



RIJEKA Ledeno carstvo vladalo je danas Kantridom. Unatoč Celzijusima koji su u debelom minusu u priči iz svima dobro poznatog crtića iz radionice Walta Disneya, koju su danas na bazenu na Kantridi upriličile članice Kluba sinkroniziranog plivanja »Primorje Aqua Maris«, srca gledatelja natiskanih na tribinama riječkog bazena bila su ispunjena toplinom i mirom.


Baš kako i priliči u blagdanskom razdoblju. Zasluga je to stotinjak »primorjašica« od četiri do 20 godina starosti koje su na najbolji mogući način svojoj najvjernijoj publici čestitale predstojeće blagdane i zahvalile na bezrezervnoj podršci koju im godinama pruža.


Snimio Vedran KARUZA


Snimio Vedran KARUZA





Riječke su sinkro plivačice i ove godine mnoštvo puta obradovale ljubitelje svojeg sporta, ne samo rezultatima zahvaljujući kojima se već dugi niz godina nalaze u vrhu hrvatskog sinkroniziranog plivanja, već i sinoćnjom Božićnom revijom za koju su nagrađene gromoglasnim pljeskom i oduševljenjem sviju prisutnih.


Ili kako bi rekla jedna od najmlađih posjetiteljica sinoćnjeg spektakla na vodi: Mama, ovo je baš fora! Njoj se vjerojatno najviše svidjela činjenica da su plivačice »Primorje Aqua Marisa« za temu svoje ovogodišnje Božićne revije izabrale baš planetarno popularan crtić »Frozen« za riječku izvedbu kojega je scenarij i koreografiju zajednički potpisao stručni stožer koji čine Valeria Petračina, Aleksandra Saršon Pezelj, Monica Lazarić, Jelena Garabiljević, Marija Šavko, Rebecca Domika, Marta Jeličić, Ivana Host, Iva Matanović i Tara Pavić, dok je tradicionalno za scenografiju i izradu kostima bila zadužena Aleksandra Saršon Pezelj.


A kakva bi to bila božićna revija da nije bilo nagrada. Tako su posebna priznanja dodijeljena reprezentativkama Magdaleni Radovčić, Mateji Butorac, Petri Juranović, Ivani Radetić, Ani Jurković, Katji Turković i Mariji Glavačević.


Matea Butorac imala je sinoć pune ruke pehara i priznanja, proglašena je najuspješnijom »primorjašicom« u sezoni 2017./2018., najbolja je seniorka i juniorka, a i najredovitija juniorka na treningu. Najboljim plivačicama proglašene su i kadetkinje Antonija Tadić, Lena Glavačević i Tara Turalija, mlađe juniorke Ivana Radetić, Ivona Stojšić i Maria Glavačević, juniorke Magdalena Radovčić i Petra Juranović, te seniorke Rebecca Domika i Tea Mustać.


Tea Mustać, Petra Juranović, Maria Glavačević, Ivona Stojšić, Ivana Radetić i Andrea Kosanović nagrađene su za deset godina uspješnog treniranja. U »Primorje AM« nisu zaboravili niti svoje članice koje su najredovitije na treningu, za što su nagrađene ribica Vida Tomac, polaznice sinkro škole Elin Petrić, Nea Superina i Nastasija Gardijan, mlađe kadetkinje Rita Rančev i Katja Bedić, kadetkinja Lena Glavačević, mlađe juniorke Ivana Radetić i Lana Stupar te seniorka Tea Mustać.


Posebno priznanje otišlo je u ruke dugogodišnje plivačice Rebecce Domike, koja karijeru nastavlja kao trenerica. Nagrađen je i Mladen Juranović, sinkro tata, sudac i osoba zadužena za odnose s javnošću.