Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. siječnja 2020.
Ispis članka: Autoklub Rijeka daruje vozačice za Dan žena: Besplatna kontrola vozila do 15. ožujka - Novi List

NoviList.hr

Autoklub Rijeka daruje vozačice za Dan žena: Besplatna kontrola vozila do 15. ožujka

Osmi mart

6. ožujak 2019 16:35

Napisao: Portal Novilist.hr

Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke

Foto AK Rijeka

RIJEKA Autoklub Rijeka povodom Dana žena, u razdoblju od 08. do 15. ožujka, daruje sve zainteresirane vozačice besplatnom kontrolom vozila u servisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6.

Pozivaju se sve zainteresirane vozačice da na telefon 051/621-824 dogovore svoje termin te iskoriste priliku i naprave kontrolni pregled vozila.

Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke.

Autoklub Rijeka je udruga vozača i vlasnika vozila na motorni pogon, uglavnom stanovnika Primorsko-goranske županije kojoj povjerenje godišnje daje više od 18.000 članova.

Kroz razne projekte i akcije kao što su Sigurno u prometu, Žmigavac, Dani tehničke ispravnosti i mnoge druge igra važnu ulogu u razvoju sigurnosti i prometne kulture na području Primorsko goranske županije, a ovo je još jedan načina na koji žele doprinjeti boljitku naše zajednice.