Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Ispis članka: Nastavljen serijal krađa u Novalji - Novi List

NoviList.hr

Nastavljen serijal krađa u Novalji

Lopovi vrebaju turiste

31. srpanj 2019 20:15

Napisao: Marin Smolčić

Sinoć je iz kuće u Novalji nepoznati počinitelj ukrao novac i laptop, vlasništvo 19-godišnje švicarske državljanke. Policija traga za počiniteljem

Ilustracija / Snimio Sergej DRECHSLER

NOVALJA Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim hrvatskim državljaninom s prebivalištem u Njemačkoj. Sumnjiči ga se da je počinio  kazneno djelo krađe jer je sinoć iz apartmana u Novalji ukrao novčanik s dokumentima, vlasništvo 25-godišnjeg slovenskog državljanina.

Lopov je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu. 

 

Sinoć je iz kuće u Novalji nepoznati počinitelj ukrao novac i laptop, vlasništvo 19-godišnje švicarske državljanke. Policija traga za počiniteljem, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Nastavljeni su slučajevi učestalog nedozvoljenog i opasnog glisiranja nadomak obale i plaža. Do sada su u tome prednjačili Rusi, Česi i Madžari, pri čemu su vinovnici ovakvih prekršaja često bili pod utjecajem alkohola.

Jučer su policijski službenici pomorske policije Policijske uprave ličko-senjske u nedozvoljenom glisiranju (unutar 300 metara od obale), zatekli  38-godišnjeg njemačkog državljanina kojemu je zbog utvrđenog prekršaja naplaćena novčana kazna.