Nastavak tradicije

Rijeka i Vodice otvaraju 42. izdanje Memorijalnog turnira Egon Polić

Denis Frančišković

Detalj s najavne presice turnira/R. BRMALJ

Detalj s najavne presice turnira/R. BRMALJ



KOSTRENA – Na Kvarneru nastavljaju hvalevrijednu tradiciju, nakon Kvarnerske rivijere koju je organizirala HNK Rijeka, krajem tjedna na rasporedu je 42. izdanje Memorijalnog turnira Egon Polić kojeg potpisuje Pomorac 1921. Turnir se igra za uzrast pionira 2005. godišta i mlađih, a sudjelovat će šest momčadi koje će igrati po liga sistemu. Otvaranje turnira je u petak (17) utakmicom Rijeka – Vodice, nakon čega igraju Pomorac 1921 – Marsonia (18.30), te Krško – Hajduk (19.30). Igra se u subotu i nedjelju kada je u večernjim satima zatvaranje turnira i podjela nagrada.


– Hvala Općini Kostrena i Sportskoj zajednici Kostrene kao i dugogodišnjem sponzoru INA-e što su prepoznali važnost turnira i dugogodišnji su pokrovitelji koju nam pomažu. To se vidi i ove godine kada smo turnir digli na dosta veću razinu o čemu govore i imena sudionika – istaknuo je Vladimir Jerić, trener i voditelj Škole nogometa kostrenskog kluba.


Hrvoje Franić ispred Sportske zajednice Općine naglasio je upravo želju da se turnir zadrži kvalitetu i prepoznatljivost, a Dražen Vranić, načelnik Općine najavio i proširenje kompleksa Žuknica.




– Vjerujem da ćemo u skoro vrijeme rekonstruirati i naše pomoćno igralište te ga prekriti umjetnom travom. Krenulo se u izradu projektne dokumentacije, a igralište bi trebalo imati i rasvjetu – najavio je Vranić.


Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka zadovoljna je što INA stoji uz ovaj turnir.


Otvaranje turnira je u petak u 18 sati nakon prve utakmice, a posjet grobu Egona Polića u subotu u 10 sati.