Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
7. prosinca 2019.
Ispis članka: Matjaž Kek otkrio zašto ne dolazi na Rujevicu, ali ne ljude zbog kojih izbjegava svoj drugi dom - Novi List

NoviList.hr

Matjaž Kek otkrio zašto ne dolazi na Rujevicu, ali ne ljude zbog kojih izbjegava svoj drugi dom

Intervju za Delo

9. listopad 2019 12:02

Napisao: Portal Novilist.hr

Vjerojatno sam jako težak čovjek, posebno što se tiče rada, ali kada idu neke stvari preko granice i kad o tebi počinju govorit ljudi, koji bi to zadnji smjeli, kada se iz čistog egoizma uvlače nekamo samo zbog toga, jer ti onaj nije naklonjen, tada mogu postati jako neugodan - rekao je Kek za Delo.

Matjaž Kek, HNK Rijeka

RIJEKA Matjaž Kek u svojem nedjeljnom intervjuu za ljubljansko Delo objasnio je između ostaloga zbog čega od odlaska s riječke klupe nije bio niti na jednoj utakmici nogometaša Rijeke na Rujevici iako je, kada nema izborničkih obaveza prema slovenskoj vrst, vrlo često u Opatiji.

- Ne kažem, da sam idealan, vjerojatno sam jako težak čovjek, posebno što se tiče rada, ali kada idu neke stvari preko granice i kad o tebi počinju govorit ljudi, koji bi to zadnji smjeli, kada se iz čistog egoizma uvlače nekamo samo zbog toga, jer ti onaj nije naklonjen, tada mogu postati jako neugodan. Zbog toga ne idem više na Rujevicu, iako je to moj drugi dom - rekao je najtrofejniji i najdugovječniji trener Rijeke koji nije imenovao ljude na koje je mislio.

Očito nije u pitanju predsjednik i vlasnik kluba Damir Mišković već osobe iz njegova neposrednog okruženja...