Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 4n
Sutra: 10° 10° 4n
14. studenoga 2019.
Ispis članka: Armada kreće u akciju uređenja zgrade kirurgije Dječje bolnice na Kantridi - Novi List

NoviList.hr

Armada kreće u akciju uređenja zgrade kirurgije Dječje bolnice na Kantridi

Navijači velikog srca

28. ožujak 2019 08:23

Napisao: P. N.

Armadinoj akciji se mogu pridružiti svi ljudi dobre volje/Foto Arhiva NL

RIJEKA Iz Kluba navijača Armada obavijestili su putem svoje facebook stranice sve svoje članove, simpatizere, ali i ljude dobre volje o svojoj akciji uređenja Dječje bolnice na Kantridi:

"Obavještavamo vas kako od ovoga vikenda Klub navijača Armada Rijeka zajedno sa JUB Hrvatska, JAX Kastav i Velatura Kastav kreću u akciju uređenja dijela lokaliteta Dječje bolnice na Kantridi. 

U slijedećih mjesec dana, počevši od subote, a ukoliko bude potrebno i više, pripadnici Armade pomoći će u uređenju ispred zgrade kirurgije gdje je potrebno obnoviti ograde kao i prefarbati zidove u čekaonici i ulazu kako bi najmlađim pacijentima i njihovim roditeljima bio lakši boravak za vrijeme teških dana u bolnici. 

Pozivamo sve ljude dobre volje da ukoliko su voljni pomoći na bilo koji način neka se jave putem službene Facebook stranice KN Armada Rijeka. 

S obzirom da će se akcija odvijati tijekom predstojećih vikenda ovisno o mogućnosti, objavljivat ćemo termine nekoliko dana ranije. 

Uvijek nam je izuzetno drago sudjelovati u humanitarnim akcijama, posebno kada je riječ o Dječjoj bolnici na našoj Kantridi, koju smo sami koristili kao djeca, a sada to već čine i djeca naših pripadnika. 

Ovo nije prva akcija u kojoj Armada sudjeluje vezano uz Dječju bolnicu Kantrida, stoga još jednom pozivamo sve naše pripadnike i ljude dobre volje da prate razvoj

akcije te pomognu svojim rukama i dobrom voljom.

SAMI PROTIV SVIH!", stoji u Armadinom priopćenju.