Ambiciozan početak

Igor Bišćan okupio bijele i najavio jaku, brzu, agresivnu i efikasnu Rijeku

Denis Frančišković

Igrači Rijeke poslijepodnevni trening odradili su na travnjaku koji je nekada koristio Lučki radnik/V. KARUZA

Igrači Rijeke poslijepodnevni trening odradili su na travnjaku koji je nekada koristio Lučki radnik/V. KARUZA

Pozicija lijevog bočnog se nameće kao primarna u pojačanju. S nama je i Čolak i to me je jako raduje. On i Gorgon puno znače za našu momčad, a to je dobar pokazatelj da klub misli ozbiljno - rekao je Bišćan.



RIJEKA Jutarnjim testovima i vježbama u teretani te popodnevnim treningom, nogometaši Rijeke danas su započeli pripreme za novu sezonu. Večernji trening odrađen je na travi nekadašnjeg Lučkog radnika, a treneru Igoru Bišćanu na raspolaganju su bila 23 igrača. Simon Sluga, Stjepan Lončar i Darko Velkovski dobili su produženi odmor zbog reprezentativnih obveza, do je Robert Murić u Italiji na euro smotri s reprezentacijom do 21 godine.


Nisu trenirala trojica igrača, Jakov Puljić koji ima problema s trubušnim zidom, Joao Escoval je operirao slijepo crijevo, dok Filip Braut ima problema s ozljedom pete.


Uz standardne na treningu se moglo vidjeti i nekoliko mladih lica, kadet Noel Bilić, te igrači s posudbe Daniel Štefulj i Tomislav Turčin, kao i vratar David Nwolokor.




– Kao i svi navijači volio bi da Rijeka izgleda jaka, brza, agresivna i živa te zanimljiva i efikasna. Vidjet ćemo, vrijeme će pokazati. Pozicija lijevog bočnog se nameće kao primarna u pojačanju. S nama je i Čolak i to me je jako raduje. On i Gorgon puno znače za našu momčad, a to je dobar pokazatelj da klub misli ozbiljno – rekao je Bišćan.


Rijeka će prvu utakmicu, zatvorenu za javnost odigrati u petak 21. lipnja protiv slovenskog drugoligaša Brava na pomoćnom igralištu, a već 2. srpnja kreće na pripreme u Kranjsku Goru.


snimio Vedran Karuza


snimio Vedran Karuza