Reakcije iz Podravine

IGOR BIŠĆAN: Imam osjećaj da smo izgubili dva boda…

Ivana Vaupotić

Igor Bišćan/D. PETROVIĆ

Igor Bišćan/D. PETROVIĆ

Mogu biti zadovoljan formom. Međutim, ne smijemo si dozvoliti takav pad u igri. Takve stvari se događaju u nogometu. Suparnik nekad zaigra agresivnije kada je u minusu, i samo je pitanje hoćeš li ga kazniti, ili ćeš mu dozvoliti da se vrati u utakmicu. Na žalost, mi smo napravili ovo drugo – rekao je Bišćan



KOPRIVNICA Nije bilo teško pretpostaviti da Igor Bišćan nikako nije mogao biti zadovoljan ishodom gostovanja kod “Slaven Belupa”.


– Imam osjećaj da smo izgubili dva boda. U prvom dijelu bili smo dosta dobri. Iako nismo imali puno prilika, pripremili smo dosta obećavajućih situacija. Uspjeli smo povesti, ali nakon toga smo počeli griješiti, što je “Slaven Belupo” osjetio. Mogu biti zadovoljan formom. Međutim, ne smijemo si dozvoliti takav pad u igri. Takve stvari se događaju u nogometu. Suparnik nekad zaigra agresivnije kada je u minusu, i samo je pitanje hoćeš li ga kazniti, ili ćeš mu dozvoliti da se vrati u utakmicu. Na žalost, mi smo napravili ovo drugo – rekao je Bišćan, dodavši da je Momčilu Raspopiviću nastradalo koljeno.


Njegov koprivnički kolega Ivica Sertić blistao je od sreće i zadovoljstva zbog ostvarenog rezultata.




– Bod u utakmici s “Rijekom” je uvijek dobar. Kako su su stvari razvijale, moram biti zadovoljan jer mi smo morali stizati rezultat. Međutim, moram reći da smo mi većim dijelom bili momčad koja je diktirala ritam. Za mene to nije bilo iznenađenje jer znam kako kvalitetno smo radili na pripremama. Sada smo dobili potvrdu da u podređeni položaj možemo staviti i momčad kalibra “Rijeke” – zaključio je Sertić.