Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
11. prosinca 2019.
Ispis članka: Mama Modnog mačka proslavila 60. rođendan. Izgleda kao da joj je barem 20 godina manje - Novi List

NoviList.hr

Mama Modnog mačka proslavila 60. rođendan. Izgleda kao da joj je barem 20 godina manje

Branka Grubnić

20. rujan 2019 07:48

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Majka modnog stilista Marka Grubnića (37), Branka Grubnić proslavila je 60. rođendan, a izgleda kao da joj je barem dvadeset godina manje.

Njezin sin tim povodom priredio joj je romantičnu i raskošnu rođendansku zabavu, na kojoj nije nedostajalo glamuroznih detalja i nježnog cvijeća. Zajedničku fotografiju koju je Marko objavio na društvenim mrežama dodao je dirljiv komentar:

– Želim da ti rođendan bude sjajan poput tvog osmjeha, sladak kao što je tvoja ljubav, zabavan kao tvoj duh i prekrasan kao što si ti. Ti si kraljica mog srca i najbolja mama u cijelom svijetu. Volim te jako i zauvijek.

foto: Instagram

Ti si moj superheroj, blagoslov, ti činiš da život izgleda nevjerojatno!!! Ti si mi najveća inspiracija cijeli život. Tvoja snaga, suosjećanje, ljubav, ljepota i nevjerojatna velikodušnost su izvan svega čemu sam svjedočio. Mama, ti si moje srce. Tako sam zahvalan što te imam u životu! Hvala na ljubavi koju mi svakodnevno pružaš. Sretan rođendan kraljice!

haa

Marko i njegova mama Branka vrlo su povezani, a mnogobrojne fotografije na kojima poziraju zajedno na svojim putovanjima samo su dokaz koliko vremene provode zajedno. I, ono najvažnije, uopće ne izgledaju da ih dijeli razlika od 23 godine.

foto: Instagram