Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Ispis članka: Madonna je Rodmanu nudila 20 milijuna dolara za oplodnju - Novi List

NoviList.hr

Madonna je Rodmanu nudila 20 milijuna dolara za oplodnju

'Nemoralna' ponuda

20. rujan 2019 20:46

Napisao: P. N.

Foto: instagram

Pop kraljica Madonna (61) umirovljenom košarkašu Dennisu Rodmanu (58) svojedobno je ponudila 20 milijuna dolara za njegovu spermu, odnosno oplodnju.

Bilo je to 1993. godine kad je slavnom košarkašu NBA-lige jedne večeri zazvonio tefeon, a pop ikona bez uvertire kazala: »Dennis, znaš li da ovuliram «, na što je košarkaš upitao »A, što je to?«

Rodman je tog trenuka kockao u Las Vegasu, te odmah odletio u New York privatnim avionom koji mu je poslala »Material Girl« kako bi mogao spavati s njom. Dečkima za kockarskim stolom obećao se vratiti čim obavi »posao«, što je i učinio.

– Kazala je ako zatrudni, da će mi platiti 20 milijuna dolara, odnosno ako se dijete rodi.

rtww

Madonna i Rodman družili su se tijekom 90-tih, a ta veza zapravo je koristila najviše Madonni čija je karijera bila u silaznoj putanji.

Vezu s kontroverznom košarkaškom zvijezdom iskoristila je kako bi vratila svoju popularnost, ali na žalost nije uspjela i začeti njegovo dijete.

Rodman, koji danas ima troje djece, bio je razočaran što nije zatrudnijela, ali nagađao je i da je Madonna sklopila sličan financijski aranžman s Leonom. No, ipak smatra kako je pomogao da njezina karijera ponovno krene uzlaznom putanjom. I sama pjevačica priznala je kako izlazi s njim jer je »bad guy«, a od toga popularnost naraste.

Prisjetimo se kako je pjevačica svoje prvo dijete, kći Lourdes rodila 1996. godine čiji je otac Carlos Leon.

Madonna ima i sina Roca s bivšim mužem Guyem Richijem, a usvojila je još četvero djece: Davida Bandu, Mercy Jamesa i blizance Stellu i Ester.

Rodman ima najstariju kćer Alexis sa svojom prvom suprugom Annie Bakes, a sa trećom suprugom Michelle Moyer ima sina DJ-a i kćer Trinity.