Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
28. siječnja 2020.
Ispis članka: Žene bez PARdona - Novi List

NoviList.hr

Žene bez PARdona

15. studeni 2019 11:58

Napisao: P. N.

Šesta po redu konferencija „Žene bez PARdona“ u organizaciji Visoke poslovne škole PAR održat će se u petak, 22. studenoga s početkom u 17 sati u Auli Visoke poslovne škole PAR. Krovna tema ovogodišnje konferencije je „Snaga žene“.

Žene bez PARdona

2014. godine pokrenuta je inicijativa Women Entrepreneurship Day (WED) koja je posvetila jedan dan poduzetništvu žena u Globalnom tjednu poduzetništva proglasivši ga Danom poduzetnica. Visoka poslovna škola PAR, na čelu s Gordanom Nikolić, hrvatskom WED ambasadoricom, podržava Dan poduzetnica organiziranjem događaja „Žene bez PARdona“ koji poziva na pozitivne promjene i participaciju.

Ove godine, Visoka poslovna škola PAR u suradnji s tvrtkom Deloitte Hrvatska konferencijom „Žene bez PARdona“ sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog tjedna svjesnosti o prijevarama od 18. do 22. studenoga (International Fraud Awareness Week). Riječ je o svjetski priznatom događaju koji pruža priliku stručnjacima za borbu protiv prijevara i zajednicama da se okupe kako bi vidjeli koliko dalekosežni učinci prijevare mogu biti i kako zajednički poboljšati naše okruženje i podići svijest protiv prijevare i korupcije.

U temu konferencije sudionike će uvesti Helena Schmidt, partnerica u tvrtki Deloitte Hrvatska, predavanjem „Žene u poslovnom svijetu“.

„Žene u borbi protiv korupcije“ naziv je panel rasprave koju će moderirati partnerica u tvrtki Deloitte Hrvatska, Vedrana Jelušić Kašić, a sudjeluju i predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković, direktorica tvrtke Codupo d.o.o. Silvija Vig, sutkinja Općinskog građanskog suda u Zagrebu Kolinda Kolar, ravnateljica Kulturnog centra braće Radić i bivša predstojnica Ureda kabineta sisačko-moslavačke županice Jasmina Jovev, načelnica Sektora za suzbijanje korupcije pri Ministarstvu pravosuđa RH Tamara Mišerda te direktorica EBRD-a u Hrvatskoj Victoria Zinchuk.

Nakon panel rasprave, uslijedit će intervju jedan na jedan između riječke poduzetnice Vesne Pavletić te urednice portala Stilueta Marije Mažar.

Dodijelit će se i nagrada PARDonna, ženi koja je obilježila 2019. godinu, prim. Vlasti Brozičević, dr. med. koja ove godine obilježava trideset godina postojanja Termi Selce i njihovu neraskidivu vezu s prirodnim bogatstvima koje crikvenička rivijera nudi, a za kraj će fizičar i izumitelj prof. dr. sc. Davor Pavuna održati predavanje o ulozi žene u društvu.

Za sudjelovanje na konferenciji molimo vas prijavite se ovdje.

snaga žene