Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Utjeha Parižanima?

Žena tvrdi da na ovoj fotografiji Notre-Damea u plamenu vidi - Isusa

Izvor: Reuters
Izvor: Reuters
Autor:
Objavljeno: 19. travanj 2019. u 18:54 2019-04-19T18:54:00+02:00

"Kada sam sinoć pogledala ovu fotografiju, bila sam zapanjena onim što sam vidjela. Kad je pogledam vidim siluetu Isusa. Stvarno vidim živopisnu fotografiju. Pitala sam ljude za mišljenje i čak je i moj brat u Australiji rekao da izgleda kao Isus˝

Žena iz Škotske tvrdi da može vidjeti obris Isusa u plamenu koji je zahvatio kultnu katedralu Notre-Dame u Parizu.

Povijesna 850-godišnja zgrada devastirana je požarom koji je izbio u francuskoj prijestolnici u ponedjeljak navečer.

Fotografije zapaljene katedrale obišle su svijet, a Lesley Rowan iz Aleksandrije u West Dunbartonshireu, smatra da može vidjeti siluetu Isusa na jednoj od fotografija.

notre dame isus

"Kada sam sinoć pogledala ovu fotografiju, bila sam zapanjena onim što sam vidjela. Kad je pogledam vidim siluetu Isusa. Stvarno vidim živopisnu fotografiju. Pitala sam ljude za mišljenje i čak je i moj brat u Australiji rekao da izgleda kao Isus˝, kazala je 38-godišnjakinja prema Daily Record-u.

"Osjećam da će to donijeti utjehu ljudima u Parizu i cijelom svijetu u ovo tužno vrijeme", kazala je.

Njena objava je vrlo brzo postala viralna, a Lesley smatra da su je mediji previše ˝oprali˝. Na svojem Facebook profilu napisala je da joj je ipak drago što je podijelila svoje razmišljanje i viđenje fotografije.

˝Drago mi je što sam podijelila ono što sam vidjela. Svatko vidi stvari drugačije. Svatko gleda fotografije drugačije i to je u redu, to se zove biti pojedinac. Hvala za sve lijepe poruke. Mir i ljubav!˝, navela je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.