Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
24. siječnja 2020.
#UnicornPits

foto/video Najnoviji beauty trend kod žena posvađao društvene mreže: Jedni se hvataju boja, a drugi za glavu

Youtube screenshot/Official rainbow girl
Youtube screenshot/Official rainbow girl
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 15:57 2019-02-13T15:57:26+01:00

Najnoviji beauty trend nastavlja širiti ideju o tome da žene ne trebaju uklanjati dlačice ispod pazuha

Tek smo u drugom mjesecu ove godine, a modni i beauty trendovi ne manjkaju. Od prošlomjesečne inicijative #januhairy koja je neke oduševila, a neke zgrozila, do bizarnog načina ukrašavanja psećih testisa  - stiže nam novi. Siječanj je proslavio pokret u kojem su žene objavljivale fotke s dlakama na tijelu, koje ne žele uklanjati zbog društvenih normi i predrasuda.

Možemo sa sigurnošću reći da je #januhairy evoluirao i postao šaren, zabavan i jedinstven. Najnoviji hit na društvenim mrežama je bojanje dlaka ispod pazuha po uzoru na dugu. Pod kampanjom #UnicornPits, korisnice društvenih mreža se fotkaju sa šarenim bojama na pazuhu. 

S portala Marie Claire navode da je začetnica pokreta Youtuberica pod korisničkim imenom Official rainbow girl. Ona je još 2016. godine objavila video u kojem objašnjava kako obojati pazuhe u dugine boje. Njezin je video pregledan više od 600,000 puta, a sada je prerastao u novi pokret. 

Trend je započeo ove godine, a veliki broj žena se počeo fotkati za društvene mreže sa svojim šarenim dlakama ispod pazuha. Iako se veći dio javnosti slaže s time da nitko nikome ne treba nametati depilaciju, ovaj je trend ipak izazvao veće polemike. Dok jedni slave raznolikost, jedni pišu da im je "slabo". Pogledajte fotke pa prosudite sami.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.