Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. siječnja 2020.
Nestašni ljubimac

IGRAO SE UPALJAČEM Stambenu zgradu na jugu Izraela zapalio - pas

Ilustracija / Reuters
Ilustracija / Reuters
Autor:
Objavljeno: 13. veljača 2019. u 15:55 2019-02-13T15:55:11+01:00

Na video-snimci se jasno vidi kako pas, koji s vlasnikom živi u prizemnom stanu, u gubici nosi upaljač. Udobno se smješta na sofu i igra upaljačem dok se blizu njegove njuške ne pojavi plamen. Tada pomalo uplašeno gleda u plamen i počinje lajati

TEL AVIV Izraelska policija nemalo se iznenadila kad je ustanovljeno da je palikuća stambene zgrade u južnome gradu Kiryat Gatu jedan od njezinih stanara – pas koji s gazdom živi u prizemlju.

Vatra je prouzročila ozbiljnu štetu na zgradi, a u požaru je lakše ozlijeđeno dvoje stanara. Dok su pregledavali snimke sigurnosnih kamera, istražitelji su ustanovili da se na mjestu nesreće u trenutku izbijanja požara zatekao jedan pas.

Na video-snimci se jasno vidi kako pas, koji s vlasnikom živi u prizemnom stanu, u gubici nosi upaljač. Udobno se smješta na sofu i igra upaljačem dok se blizu njegove njuške ne pojavi plamen.

Tada pomalo uplašeno gleda u plamen i počinje lajati.

Vrlo brzo vatra se iz prizemlja proširila na ostatak zgrade. Policija i vatrogasci brzo su pohitali na mjesto događaja, a stanari su evakuirani na sigurno.

Gradska uprava objavila je da je pas prošao bez ozljeda.

»Palikuća je živ i nastavlja sa svojim nestašlucima«, rekao je glasnogovornik policije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.