Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
15. prosinca 2019.
Dvije godine zatvora ili 5 tisuća dolara globe

Američka tinejdžerica optužena zbog ubojstva hrčka!

Američka tinejdžerica optužena zbog ubojstva hrčka!
Američka tinejdžerica optužena zbog ubojstva hrčka!
Autor:
Objavljeno: 10. ožujak 2011. u 23:23 2011-03-10T23:23:00+01:00

Sumnjajući na starijeg brata, Aarona Smitha (25), Monique je zgrabila njegovog hrčka i navodno ga bacila na pod, a potom je životinjicu  zgnječila rukom i bacila na ulicu

NEW YORK – Tinejdžerica iz newyorške četvrti Brooklyn optužena je za kazneno djelo i može biti osuđena na dvije godine zatvora, bude li proglašena krivom za ubojstvo hrčka, kućnog ljubimca njezina brata.

Prema Američkom društvu za sprječavanje okrutnosti prema životinjama (ASPCA), 19-godišnja Monique Smith je 19. lipnja došla kući i pronašla svog hrčka mrtvog.

Sumnjajući na starijeg brata, Aarona Smitha (25), Monique je zgrabila njegovog hrčka i navodno ga bacila na pod, a potom je životinjicu  zgnječila rukom i bacila na ulicu, izvijestila je TV postaja NBC New York.

Aaron Smith je navodno nazvao policijsku postrojbu ASPCA, koji su pronašli mrtvog hrčka na ulici i otvorili istragu. Monique Smith je devet mjeseci izbjegavala agente ASPCA, prije nego što je uhićena ovoga tjedna.

Prema ASPCA, optužena je u jednoj točki za okrutnost prema životinjama, u tri točke za ugrožavanje dobrobiti djeteta i u jednoj točki za tešku okrutnost prema životinjama. Trenutno je pritvoru i određena joj je jamčevina, a može joj biti izrečena globa od 5.000 dolara i kazna do dvije godine zatvora. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.