Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Ukrala djeci Božić

PRAVI GRINCH Učiteljica na zamjeni prvašićima rekla da Djed Božićnjak ne postoji pa dobila otkaz

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2018. u 16:30 2018-12-13T16:30:00+01:00

Osim što je mališanima ubila čaroliju Božića, nije se zaustavila samo na tome te im je otkrila kako ne postoji ni Uskršnji zeko, kao ni druga bića poput Zubić- vile te kako sobovi ne mogu letjeti

Učiteljica na zamjeni izazvala je burne reakcije nakon što je učenicima prvog razreda osnovne škole rekla kako Djed Božićnjak ne postoji. Osim što je mališanima ubila čaroliju Božića, nije se zaustavila samo na tome te im je otkrila kako ne postoji ni Uskršnji zeko, kao ni druga bića poput Zubić- vile te kako sobovi ne mogu letjeti.

Roditelji škole Cedar Hill u New Jerseyu ogorčeni su ovim ispadom i tvrde kako je učiteljica ubila duh Božića mališanima otkrivši im kako im roditelji ostavljaju poklone ispod bora. 

Ogorčeni roditelji požalili su se na društvenim mrežama. Uzrujana majka izjavila je kako sada mora popravljati učinjenu štetu: "Rekla je djeci da Djed Božićnjak nije stvaran, da roditelji kupuju darove i stavljaju ih pod bor. Rekla im je da sobovi ne mogu letjeti i da vilenjaci ne postoje. I tu nije stala: rekla im je da ni Zubić Vila ne postoji i da se mama i tata noću ušuljaju u sobu i stave novac pod jastuk, a isto vrijedi i za Uskršnjeg Zeca. Odrasla žena ubila je duh našeg šestogodišnjaka i još 22 druge djece”, napisala je Lisa Simek na Facebooku.

Ravnatelj škole izjavio je kako je učiteljica dobila otkaz ubrzo nakon incidenta.

mike-arney-174173-unsplash

Foto: Unsplash

Izvor: nj.com

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze