Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Misteriozni znak

Ovo je deset najboljih, ali i najgorih osobina žene Vodenjaka

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 22. siječanj 2019. u 9:47 2019-01-22T09:47:00+01:00

Ovaj je horoskopski znak prepun tajni, ali i kontradiktornosti. Što sve čini ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku, saznajte u nastavku

Ovaj zračni zrak krasi mnogo kvaliteta- Vodenjaci su mislioci koji će zaroniti duboko u problem kako bi pronašli rješenje. Skloni su apstraktnom razmišljanju i drugačijem pogledu na svijet. Njihova individualnost ponekad se čini čudnima okolini.

Zbog toga što pripada zračnim znakovima, ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku bit će teško privezati za sebe- ona jednostavno previše cijeni svoju slobodu i neovisnost. One su izrazito tajnovite- baš kad ste pomislili da ste ju upoznali, učinit će nešto da vam potvrdi suprotno. Koje su najbolje i najgore osobine žene Vodenjaka, saznajte u nastavku.

1. Uvijek vidi najbolje u drugima

Jedna od najvećih kvaliteta Vodenjaka jest što uvijek vidi ono najbolje u ljudima. Ona je tip osobe koja će vam uvijek dati priliku zato jer iskreno vjeruje da svatko u sebi nosi ispravne odgovore- čak i ako to znači da morate duboko posegnuti kako biste ih otkrili.

Vodenjak također vjeruje u pružanje drugih prilika, ukoliko im pokažete da ih zaslužujete. Ali pripazite- namirisat će laž s kilometra, stoga nemojte zloupotrijebiti njezinu ljubaznost. Ukoliko to učinite, potrudit će se da požalite.

1alex-perez-795377-unsplash

2. Ona je prava misterija

Iako njihova misterioznost može zvučati intrigantno, u stvarnosti to znači da će se poigrati s vama. Da li joj se zaista sviđate ili je samo ljubazna? Jeste li još uvijek prijatelji nakon svađe ili vas je zamrzila?

Glavom će vam proći stotinu pitanja nakon susreta s Vodenjakom, ali nećete dobiti odgovore. Zbog njihove rezerviranosti nećete moći prepoznati želi li biti s vama ili želi da je pustite na miru jer će se činiti sretnom što vas vidi, no istovremeno ravnodušno prema vašoj prisutnosti. Jednostavno je nemoguće znati što misli o zapravo ičemu. Zbunjujuće, zar ne?

2blake-lisk-163061-unsplash

3. Ne boji se zauzeti za sebe

Žena Vodenjak može biti svašta, no jedno sigurno nije- otirač preko kojeg svatko može gaziti. Bilo da se bori za nešto u što čvrsto vjeruje ili se samo brani u svađi, osoba rođena u ovom horoskopskom znaku snažna je žena koja se ne boji zauzeti za sebe.

Naravno, možda je nervozna tijekom svađe baš poput drugih, ali sve to nestaje kad je riječ o temi za koju gaji strasti i koje su joj bliske srcu. Samo joj dajte povoda za borbu i pokazat će vam da se ne da poraziti.

3fezbot2000-365718-unsplash

4. S njom vrijedi pravilo 'Sve ili ništa'

Iako zvuči kao pozitivna kvaliteta, kad je u pitanju žena Vodenjak, više je riječ o ekstremima. Iako je istina da ništa ne radi polovično, također će i činiti i govoriti stvari kako bi dokazala svoj argument. Primjerice, mrzi kad joj se govori što treba raditi, što znači da će jednostavno ignorirati pravila i učiniti što god želi.

Poznata je po buntovnim ispadima, što ju često dovodi u više problema nego što može podnijeti.

4xan-griffin-419098-unsplash

5. Inteligentna je i zna kako to iskoristiti

Vodenjak voli učiti i uvijek je u potrazi za nekom zanimljivom činjenicom koja će ugasiti njezinu žeđ za znanjem. Svoju će okolinu uvijek podučiti nečem novom- to je način da iskaže svoju ljubav prema bliskim osobama.

No, ona nikako nije knjiški moljac, njezina inteligencija kreće se izvan zadanih okvira. Možda zvuči sladunjavo, no ona jednostavno obožava duboke kasnonoćne razgovore koje može imati samo s nekom jako bliskom osobom.

5jakob-owens-168409-unsplash

6. Nikada se neće moći u potpunosti vezati

Iako imaju mnogo prijatelja i voli upoznavati nove ljude, prava je istina da je nikada nećete moći u potpunosti vezati za sebe. Ona voli svoju neovisnost i potrebna joj je sloboda da bi bila potpuno sretna. Ona je u stvari usamljeni vuk i uvijek će izabrati ljubav prema sebi nasuprot voljenja bilo koga drugog.

6brooke-cagle-70765-unsplash

7. Ona ima drugačiji pogled na svijet

Vodenjak uvijek razmišlja izvan okvira. Svoju kreativnost ispoljava u poslu, ali i u načinu razmišljanja. Nećete vidjeti Vodenjaka koji razmišlja logično, ali će zato pokušati okrenuti problem naopačke kako bi ga riješila. Ona jednostavno ima drugačiji pogled na svijet, što je istovremeno inspirativno i genijalno.

Vodenjak želi biti poznat po tome što donosi inovaciju i maštovitost u sve što radi u životu te na taj način inspirirati druge da učine promjenu.

7anthony-ginsbrook-294309-unsplash

8. Ima temperamentnu narav- ukoliko ju izazovete

Ona ne djeluje kao tip osobe koju ćete lako uznemiriti. Ne zamara se sitnicama i vješto izbjegava ljude koji ju pokušavaju razljutiti. No, znate što će se dogoditi ukoliko ju uzastopno izazivate? Izazvat ćete na površinu njezinu vatrenu narav- i to neće biti lijepi prizor.

Kad je isprovocirana, njezin skriveni vatreni temperament pokazat će se u punom svjetlu. Upravo iz razloga što svoju ljutnju pohranjuje duboko u sebi, jednom kad se ona oslobodi, prekasno je i za nju i za vas.

8alexander-krivitskiy-636682-unsplash

9. Uvijek se možete osloniti na nju

Iznad svega, žena Vodenjak je zaista nevjerojatna prijateljica. Ako vam treba rame za plakanje, stvorit će se kod vas u tren oka i ako vas voli, uz vas je u dobrom i lošem. Ona zna slušati i pažljivo će saslušati probleme koji vas muče. Trebaju li vam savjeti, obratite se Vodenjaku- odlični su u tome.

9nathan-dumlao-287713-unsplash

10. Njezina promišljenost može ju dovesti u neprilike

Žena Vodenjak nikako nije impulzivna osoba. Ona je promišljena u svemu što radi, što je s jedne strane dobra osobina, no s druge strane može voditi do pretjeranog razmišljanja. A kad Vodenjak previše razmišlja, događaju se loše stvari. Čak i ako treba donijeti odluku o nečemu što već dugo želi, napravit će listu pozitivnih i negativnih strana prije no što krene u akciju,

Ovo ponekad može biti dobra kvaliteta, no u nekim situacijama to znači da će predugo čekati i izgubiti priliku. Stoga je važno da nauči pronaći sredinu, što je za nju vrlo teško.

10ayo-ogunseinde-237739-unsplash

Izvor: yourtango.com

Foto: Unsplash

horoskop, horoskopski znakovi, Vodenjak

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.