Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. listopada 2019.
Inteligentni i praktični

Odgovorni, ambiciozni i mudri tradicionalisti: Sve što trebate znati o Jarcu

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Autor:
Objavljeno: 26. prosinac 2018. u 15:31 2018-12-26T15:31:28+01:00

Poznati su kao znak koji maestralno odrađuje zadatke, a u sebi nose velik poriv za uspjehom

Kao deseti znak zodijaka, Jarčevi vladaju desetom kućom koja simbolizira društveni status. Poznati su kao znak koji maestralno odrađuje zadatke, a u sebi nose velik poriv za uspjehom. Njihov vladajući planet je Saturn koji utječe na njihovu samodisciplinu, strpljivost i odgovornost. Zbog toga je Jarac jedan od najstabilnijih i najozbiljnijih znakova zodijaka.

Inteligentni i praktični

Poznati po svom praktičnom pristupu, Jarčevi znaju kako upotrijebiti svoju inteligenciju i logiku kako bi postigli velike ciljeve. Njihova izražena ambicioznost proizlazi iz želje da sebi i svojoj obitelji omoguće sigurnu budućnost. Izrazito su mudri, zreli i odgovorni i nikad ne podliježu fantazijama. Prijatelji im se često obraćaju za savjet jer vjeruju u njihovu prosudbu.

Oni su disciplinirani i imaju mnogo poštovanja prema ljudima koji su fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva. Važnim stvarima nikad neće pristupiti ležerno, a jednom kad se usmjere na određeni cilj, istog trenutka kreću i u njegovo ostvarenje. Krasi ih strpljivost i razumijevanje da je potrebno vrijeme kako bi se ciljevi ostvarili. Nikad nisu impulzivni i nikad neće preuzeti rizik ili učiniti nešto ako postoji mogućnost da će im to uzburkati život. Vrlo su oprezni kad je u pitanju stabilnost.

1xan-griffin-419098-unsplash

S druge strane, ponekad su skloni pesimističnom razmišljanju jer im je teško ići protiv nekih izgleda. Bez obzira što postignu, uvijek smatraju da su trebali učiniti više. Ponekad mogu biti tvrdoglavi- smatraju da su njihove odluke i metode savršene i teško će promijeniti perspektivu. Iako dobro komuniciraju, dosta su sramežljivi i treba im vremena kako bi se otvorili čak i najboljem prijatelju. Ponekad ih okolina može protumačiti kao egocentrike zato jer su izrazito oprezni kad je riječ o stvarima koje utječu na njihov život.

Crno- bijeli svijet

4liliana-pereira-708261-unsplash

Njihovim znakom vlada ozbiljan i čvrst Saturn i zbog toga životu pristupaju s tradicionalnim, a često i konzervativnim svjetonazorom. Djeluju izrazito zrelo i mudro, čak i u mlađim godinama- u ovom znaku drugi često traže oslonac u neprilikama ili u potrazi za savjetom. Zbog svoje racionalnosti i neovisnosti, imaju čvrsto shvaćanje o načinu na koji život funkcionira. Zbog toga će rijetko tražiti savjet i radije će se posvetiti novom projektu nego kopati po prošlosti koju ne mogu promijeniti.

Dosta su zatvoreni i približit će se drugoj osobi samo do određene mjere. Emocionalna uključenost i angažiranost ne dolazi im lako. Jarčevi mogu u jednom trenutku biti duhoviti i domišljati, a već u sljedećem namrgođeni. Ove promjene raspoloženja mogu utjecati na neodgovorno ponašanje koje im može uništiti odnose.

2anthony-tori-120173-unsplash

Za Jarčeve, život je crn ili bijel, a one nijanse koje ne mogu vidjeti stvarat će im neugonost. S druge strane, znaju cijeniti ono što imaju.

Jarac u ljubavi

Jarac je zemljani znak- praktičan, prizemljen i usmjeren na cilj. Zbog toga u partneru traže marljivost, tradicionalni svjetonazor i osobu koja će znati podijeliti svoje vrijednosti s partnerom. Jarac je dobar izbor za one koje traže dugu i ozbiljnu vezu. Pouzdani su, odlučni i vjerni u ljubavi.

5nathan-mcbride-462758-unsplash

Zaljubljeni Jarac traži strpljenje, upornost i najviše od svega- vrijeme. Neki pripadnici znaka odgodit će ljubav kako bi se posvetili karijeri, dok će drugi tražiti površne stvari umjesto prave ljubavi, sve dok ne dosegnu dovoljno mudrosti da odaberu partnera za dugu vezu. Najbolje im odgovaraju Ribe, Škorpion, Bik i Djevica, dok će ih Rak podsjetiti da društveni status malo znači bez ljubavi i podrške obitelji. Ne slažu se dobro s Ovnovima, Strijelcima i Lavovima.

6ashley-batz-1298-unsplash

Izvor: aboutthehoroscope.com

Foto: Unsplash

horoskop, horoskopski znakovi, Jarac

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.