
Gastro zvijezda
VIDEO Isprobali smo recepte chefa Vinka Frlana kojima dominira neodoljiva bundeva
U restoranu Stancija Kovačići u Rukavcu, dok topla sunčeva svjetlost dopire kroz prozore i uz hladniji vjetar šapće da smo usred novog godišnjeg doba, u zraku se miješaju mirisi svježe tjestenine, bundeve i začinskog bilja. Chef Vinko Frlan […]

"Spudmanija"
Spudy je otvoren u Rijeci: novo mjesto za sve koji obožavaju krumpir
U Rijeci je danas, 20. listopada, točno “u podne”, otvorena nova gastro destinacija. Riječ je o Spudyju kojim dominiraju jela od krumpira pečenog na nešto drugačiji način. Prvo se cijeli krumpir peče zamotan u aluminijsku foliju, zatim se […]

neograničene kombinacije
Quiche recept koji spašava večeru i ostatke iz hladnjaka
Jednostavan, svestran i gotov za manje od sat vremena, ovaj quiche je idealan način da iskoristite ostatke iz hladnjaka i pretvorite ih u hranjivo, ukusno jelo. Fleksibilan recept omogućuje da iskoristite ono što već imate kod kuće, a […]

Zanimljiv posao
Blanka je licencirana kušačica pršuta: ‘Je li to najbolji posao na svijetu? Da, definitivno bih se složila…’
Licencirana kušačica pršuta! Ako to nije najbolje zanimanje na svijetu, ili barem jedno od, k vragu, što je!? Samo, valjda nije moglo bit goreg tajminga za ‘gnjaviti’ Blanku Sinčić Pulić nego to činiti u doba od velikog, najvećeg […]