Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 13n
Sutra: 6° 6° 13n
13. prosinca 2019.
Skandalozno

Pred dva tjedna bio gost Bandiću, a jutros na svojoj televiziji ugostio Ratka Mladića

Screenshot Twitter
Screenshot Twitter
Autor:
Objavljeno: 16. studeni 2018. u 17:41 2018-11-16T17:41:56+01:00

Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka me dođe obići, neka on intervjuira Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe, poručio je Ratko Mladić u jutarnjm programu TV Happy

RIJEKA Osuđeni ratni zločinac i ratni zapovjednik Vojske republike Srpske Ratko Mladić jutros se telefonom uključio u program srpske TV Happy i razgovarao s gostima u studiju. U emisiji Milomira Marića gostovali su Mladićev sin Darko, osuđeni ratni zločinac i šef srpskih radikala Vojislav Šešelj, te ruski parlamentarac Pavel Dorohin.

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka me dođe obići, neka on intervjuira Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe...Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova 'Kosovka djevojka' i loše je prošao', rekao je Mladić uživo u jutarnjem programu.

Poseban pozdrav Rusiji

Pozdravio je sina Vojislava Šešelja. Drži da će on biti bolji od oca, baš kao što je, kaže, njegov sin bolji od njega. Uputio je i pozdrave Rusiji na ruskom jeziku.

- Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, previše se šire ka Rusiji. I neka Voja malo smršavi. Živi bili', rekao je Mladić.

Ratko Mladić izdržava doživotnu zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina u BiH, a na svojoj televiziji ugostio ga je kontroverzni Milomir Marić. Poznat je po kontinuiranom veličanju srpskih ratnih zločinaca, a danas je glavni urednik Happy televizije.

Milomir Marić nedavno je bio gost zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kod kojeg je stigao u društvu Dragana Markovića Palme, bivšeg gradonačelnika Jagodine, Arkanova prijatelja i Bandićeva gosta.

Najveći srpski mangup

Milomir Marić tako je prisustvovao služenom prijemu kod zagrebačkog gradonačelnika gdje su Bandić i Palma, danas predsjednik skupštine Općine Jagodina, razgovarali o "konomskoj, sportskoj i kulturnoj suradnji, odnosno razmijenili iskustva u vođenju svojih gradova".

Dragan Marković Palma u Srbiji slovi kao kontroverzan političar, koji već niz godina ima glavnu riječ u Jagodini, gradu koji vodi na vrlo osebujan način. Ta osebujnost podrazumijeva i kupovinu birača različitim poklonima, odnosno novcem. U svojoj političkoj karijeri Palma je surađivao s neosuđenim ratnim zločincem i najpoznatijim srpskim kriminalcem Željkom Ražnatovićem Arkanom, u čijoj je Stranci srpskog jedinstva Dragan Marković započeo političku karijeru.

Vrlo buran odnos s Arkanom imao je i novinar Milomir Marić, koji također stigiao s Palmom na poziv svih Zagrepčana. Njemu je, kako je tvrdio, Arkan najprije prijetio smrću, da bi se kasnije pomirili, nakon čega će ga Marić titulirati "najvećim srpskim mangupom".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.