Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Suradnja

Opet zajedno: Paul McCartney i Ringo Star zajedno u studiju

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 21. veljača 2017. u 11:22 2017-02-21T11:22:00+01:00

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«

Nekadašnji članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nakon sedam godina ponovno udružuju snage na zajedničkom glazbenom projektu zbog čega su u nedjelju ušli u studio.

McCartney će na najnovijem Starrovu albumu svirati bas gitaru, što je medijima potvrdio glasnogovornik Ringa Starra.

Producent njegova zadnjeg albuma Bruce Sugar na Facebook stranici objavio je fotografiju s nekadašnjim Beatlesima u studiju, napisavši da je proveo »prekrasan dan«.

Glazbenicima će se u studiju pridružiti i gitarist grupe »Eagles« Joe Walsh.

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«. Još nije objavljen naziv novog albuma.

»Hvala što si došao i odsvirao odličan bas. Volim te stari, mir i ljubav«, napisao je bivši bubnjar Beatlesa na Twitteru ispod fotografije s McCartneyem.

Od slavne četvorice danas su živi McCartney i Starr. John Lennon je ubijen 1980. u New Yorku, a George Harrison je umro od raka 2001.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.