Suradnja

Opet zajedno: Paul McCartney i Ringo Star zajedno u studiju

Hina

Reuters

Reuters

Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«



Nekadašnji članovi Beatlesa Paul McCartney i Ringo Starr nakon sedam godina ponovno udružuju snage na zajedničkom glazbenom projektu zbog čega su u nedjelju ušli u studio.


McCartney će na najnovijem Starrovu albumu svirati bas gitaru, što je medijima potvrdio glasnogovornik Ringa Starra.


Producent njegova zadnjeg albuma Bruce Sugar na Facebook stranici objavio je fotografiju s nekadašnjim Beatlesima u studiju, napisavši da je proveo »prekrasan dan«.




Glazbenicima će se u studiju pridružiti i gitarist grupe »Eagles« Joe Walsh.


Riječ je o prvoj suradnji dvojice slavnih glazbenika nakon 2010. kada je McCartney svirao bas gitaru na Starrovu albumu »Y Not«, točnije u pjesmi »Peace Dream« te pjevao u pjesmi »Walk With You«. Još nije objavljen naziv novog albuma.


»Hvala što si došao i odsvirao odličan bas. Volim te stari, mir i ljubav«, napisao je bivši bubnjar Beatlesa na Twitteru ispod fotografije s McCartneyem.


Od slavne četvorice danas su živi McCartney i Starr. John Lennon je ubijen 1980. u New Yorku, a George Harrison je umro od raka 2001.