Obračun na stadionu Partizana

KRVAVI DERBI Među uhićenima u masovnoj tučnjavi na stadionu u Beogradu i šestorica Hrvata

Hina

foto: Reuters

foto: Reuters

Portali beogradskog tiska objavili su, pozivajući se na hrvatske medije, da su »Hrvati na derbi došli na poziv 'kolega' iz beogradskog podzemlja, kako bi im pomogli u preuzimanju kontrole na južnoj tribini stadiona Partizana«.



BEOGRAD – Među 26 uhićenih zbog tučnjave u publici na sinoćnoj utakmici Partizan – Crvena zvezda su i šestorica Hrvata te po jedan Grk i Bugarin, objavili su danas beogradski mediji nakon priopćenja MUP-a Srbije da je uhićeno »i nekoliko stranih državljana«.


Mediji navode kako je povod sukoba dvije skupine navijača Partizana »prevlast na tribini«, ali da »ostaje nejasno kako su se u takvoj tuči našli i strani državljani«.


Portali beogradskog tiska objavili su, pozivajući se na hrvatske medije, da su »Hrvati na derbi došli na poziv ‘kolega’ iz beogradskog podzemlja, kako bi im pomogli u preuzimanju kontrole na južnoj tribini stadiona Partizana«.




U masovnoj tučnjavi na južnoj tribini stadiona Partizana tijekom prvog poluvremena derbija Partizan – Crvena zvezda ozijeđeno je više osoba, nakon čega je u pratnji jakih policjskih snaga jedna skupina izvedena sa stadiona.


Prema priopćenju MUP-a Srbije, policija je poduzela sve mjere kako bi »utvrdila sve okolnosti događaja«, a nakon identificiranja osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, po nalogu nadležnog tužitelja, biti podignute odgovarajuće kaznene ili prekršajne prijave.