Skupljanje sredstava

Zajedno, možemo: Dječji dom Tić pokrenuo humanitarnu akciju

Ingrid Šestan Kučić

Foto: Silvano Ježina

Foto: Silvano Ježina

U okviru akcije održat će se prodaja radova koje su izradila djeca u sklopu krojačke i keramičarske radionice tijekom školske godine u Domu, a pod vodstvom odgajateljica



RIJEKA »Zajedno, možemo!« naziv je humanitarne akcije koja će se u periodu od 4. do 22. prosinca odvijati u organizaciji Dječjeg doma »Tić«, a prihod će biti namijenjen korisnicima poludnevnog programa te ustanove – najavila je na konferenciji za novinare ravnateljica Doma Tamara Žakula Desnica.


U okviru akcije održat će se prodaja radova koje su izradila djeca u sklopu krojačke i keramičarske radionice tijekom školske godine u Domu, a pod vodstvom odgajateljica.


Uz različite keramičke predmete poput nakita, vaza, šalica i ukrasnih predmeta na štandovima Tića bit će izloženi i šivani ruksaci, a sav prihod utrošit će se za organizaciju izleta djece koja su uključena u poludnevni boravak Doma.




– Od 4. do 8. prosinca u periodu od 16 do 19 sati štand će se nalaziti u ZTC-u, dok će od 11. do 15. prosinca od 10 do 13 sati biti na Korzu ispred nekadašnje pošte, a od 18. do 22. prosinca od 11 do 13 sati predmeti će se moći kupiti u samom domu, najavila je ravnateljica.