Delnička advenstka bajka

Vlak pun djece krenuo iz Rijeke, Baka Mraz darivala djecu

Karolina Krikšić

Snimio  Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Bilo je tako i danas kad su putnici bili polaznici riječkih vrtića Pčelice, Podmurvice, Bambi te polaznici Dječjeg vrtića Škrljevo koji su se u vlak ukrcali u svome mjestu, a osim vrtićaraca, među putnicima su bili i učenici OŠ »Fran Franković«



RIJEKA  Danas je s riječkog željezničkog kolodvora put Delnica krenuo jedan od tri ovotjedna vlaka punih djece željnih doživljaja iz Delničke advenstke bajke.


Od ove godine, sat vremena dugu vožnju vlakom od Rijeke do Delnica djeci krati Baka Mraz koja s vilenjacima djecu dariva već u vlaku.


Snimio Sergej DRECHSLER


Snimio Sergej DRECHSLER





Bilo je tako i danas kad su putnici bili polaznici riječkih vrtića Pčelice, Podmurvice, Bambi te polaznici Dječjeg vrtića Škrljevo koji su se u vlak ukrcali u svome mjestu, a osim vrtićaraca, među putnicima su bili i učenici OŠ »Fran Franković«. 


Baka Mraz po riječke mališane dolazi i u srijedu te u petak, a obiteljski vlak, odnosno onaj u kojemu pratnju djeci čine roditelji te djedovi i bake, polazi u subotu.


Karte za taj vlak, baš kao i sve prethodnih subota, odavno su rasprodane, a ovaj subotnji ujedno je i posljednji jer s Božićem završava ovogodišnja, peta po redu Delnička adventska bajka.