Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Novi Vinodolski

TRAGIČAN EPILOG TUČNJAVE Muškarac preminuo nakon što je u kafiću u Novom dobio udarac barskom stolicom u glavu

Tragičan epilog u Novom Vinodolskom / Arhiva NL
Tragičan epilog u Novom Vinodolskom / Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 23. studeni 2017. u 12:19 2017-11-23T12:19:00+01:00

Eksces u novljanskom ugostiteljskom objektu zbio se proteklog četvrtka, za predvečerja. Tada je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba 36-godišnjaka i gotovo dvostruko starijeg muškarca. Upućeni u slučaj navode da je 68-godišnji Novljanin pao na pod nakon što ga je mlađi vinovnik tučnjave udario barskom stolicom. 

Tragičan epilog imala je, nažalost, tučnjava što se sredinom prošloga tjedna dogodila u jednom kafiću u Novom Vinodolskom. Pet dana nakon fizičkog sukoba, u riječkom KBC-u preminuo je 68-godišnji Željko B. iz Novog Vinodolskog. Pod sumnjom da se s njim sukobio i odgovoran za ovakav ishod slučaja, uhićen je 36-godišnji muškarac, hrvatski državljanin. Osumnjičen je za kazneno djelo »teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti«, za što mu prijeti od tri do 15 godina zatvora.

Eksces u novljanskom ugostiteljskom objektu zbio se proteklog četvrtka, za predvečerja. Tada je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba 36-godišnjaka i gotovo dvostruko starijeg muškarca. Upućeni u slučaj navode da je 68-godišnji Novljanin pao na pod nakon što ga je mlađi vinovnik tučnjave udario barskom stolicom. Teško ozlijeđeni muškarac prebačen je u riječki KBC, ali je, nažalost, nakon pet dana, u utorak, izgubio borbu za život.

Nakon te tragične vijest osumnjičeni 36-godišnjak je priveden i podvrgnut policijskoj istrazi. U sklopu istraživanja slučaja obavljena je i obdukcija u riječkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, koja je potvrdila da postoji uzročno-posljedična veza između tučnjave i smrti nesretnika. Utvrđeno je da su uzrok smrti Novljanina teške ozljede glave. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze