Dvodnevna edukacija

Seminar za instruktore joge smijeha 19. i 20. prosinca u Rijeci

P. N.

Seminar uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu, CD s vježbama i međunarodni certifikat

Seminar uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu, CD s vježbama i međunarodni certifikat

Seminar je namijenjen svima koji žele ovaj pristup uklopiti u vlastitu praksu, onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama, koji bi voljeli usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi kreativnost



U Ashtanga yoga studiju, u ulici Vatroslava Lisinskog 8/II u Rijeci, 19. i 20. prosinca od 11 do 17 sati bit će održan certificirani seminar za instruktore joge smijeha.


Seminar je namijenjen svima koji žele ovaj pristup uklopiti i koristiti kao dodatak vlastitoj praksi. Isto tako, namijenjen je i onima koji bi se voljeli osjećati lakšima, opuštenijima u svakodnevnim situacijama i koji bi voljeli usavršiti vještine samoizražavanja, te ojačati samopouzdanje i osloboditi kreativnost.


Seminar uključuje dva dana intenzivnog treninga, skriptu, CD s vježbama i međunarodni certifikat, kojeg polaznici dobivaju po završetku obuke, a koji im omogućuje kreiranje i vođenje vlastite joge smijeha i pokretanje svog kluba smijeha.




Voditeljica seminara je učiteljica joge smijeha Maja Dobrila Vukša, a cijena seminara je 150 eura.


Više informacija i prijave za seminar na broj mobitela  095/595-91-15 (Tamara), mail [email protected] ili u inbox putem Facebooka na Maja Dobrila Vukša. Prijava je obavezna kao i rezervacija mjesta uplatom kotizacije od 50 eura.


Link na Facebook event:https://web.facebook.com/events/657551564384630/