Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Kvarnerska ljepotica

video Rijeka I miss you: Pogledajte novi promotivni spot grada na Rječini

Rijeka I miss you: Pogledajte novi promotivni spot grada na Rječini
Rijeka I miss you: Pogledajte novi promotivni spot grada na Rječini
Autor:
Objavljeno: 26. rujan 2019. u 13:13 2019-09-26T13:13:00+02:00

Film je snimljen na brojnim atraktivnim lokacijama u kojima se Rijeka predstavlja kao cjelogodišnja turistička i city break destinacija

RIJEKA - Rijeka I miss you - najnoviji turistički film o Rijeci kojeg je za potrebe svojih promotivnih aktivnosti, u EPK godini ali i onima koje slijede, naručila TZ Grada Rijeke - premijerno je prikazan u Art kinu Croatia.

Nakon moćnog, artistički naglašenog Matanićevog uratka na temu EPK Rijeka, došao je na red znatno klasičniji, apsolutno turistički film o Rijeci koji ju prikazuje kao destinaciju duge povijesti u kojoj primjerice skladno žive industrijska prošlost i moderni gastronomski iskoraci, grad sakralne baštine i modernističkih trendova u kulturi.

Uradak je to zagrebačke produkcijske kuće Balduči film, a o njegovom nastajanju je na samoj prezentaciji govorila Spomenka Saraga, koja je pak angažirala renomirane glumce - istaknimo Nataliju Đorđević i Alena Liverića - kao i brojne statiste, od zvončara nadalje, s područja Rijeke. 

Film je snimljen na brojnim atraktivnim lokacijama u kojima se Rijeka predstavlja kao cjelogodišnja turistička i city break destinacija. 

Premijeri su prisustvovali ministar turizma Gari Cappelli, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, čelni ljudi TZ-a Grada Rijeke i Kvarnera Petar Škarpa te Irena Peršić Živadinov kao i direktorica TD Rijeka 2020 Emina Višnić

Foto: E. PRODAN

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu