Obavijest PU primorsko-goranske

Prijenosni šalter MUP-a do kraja kolovoza u Čavlima

Portal Novilist.hr

Foto S. DRECHSLER/ Arhiv NL

Foto S. DRECHSLER/ Arhiv NL

Građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila



Prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova bit će na usluzi građanima s područja Općine Čavle do kraja kolovoza, i to sutra 13. kolovoza (četvrtak) te zatim ponedjeljkom 17. i 24. kolovoza i četvrtkom 20. i 27. kolovoza, Izvijestila je PU primorsko-goranska..


U vremenu od 9 do 14 sati prijenosni šalter će biti dostupan građanima u Čavlima, Čavle 104 (zgrada Općine Čavle).


Građani će moći obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila. 




Pozivamo sve građane, posebice one kojima je otežan dolazak u šalter salu Policijske uprave primorsko-goranske da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svojih domova.