Gradski prometni centar

Poslijepodne očekujte gužvu u Strossmayerovoj: Komunalci crtaju nova parking mjesta za naplatu

P. N.

snimio Silvano Ježina

snimio Silvano Ježina

Što se krije iza izrade nove horizontalne signalizacije najavili smo prije nekoliko dana, kad smo informirali da će "završetak Strossmayerove ulice, na potezu od nekadašnje zgrade Konstruktora pa negdje do kućnog broja 21 te kod kućnog broja 11, uskoro biti pod naplatom".



Gradski prometni centar izvijestio je da će se danas od 18:00 sati pa do petka 09:00 sati odvijati radovi na uklanjanju i izradi nove horizontalne signalizacije na drľavnoj cesti DC 8 – Strossmayerova ulica.


– Promet će se odvijati otežano, pri čemu se svi sudionici u prometu mole da poštuju privremenu regulaciju prometa. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predmetni radovi će se odgoditi za neko drugo vrijeme, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni, javljaju iz Gradskog prometnog centra.


Što se krije iza izrade nove horizontalne signalizacije najavili smo prije nekoliko dana, kad smo informirali da će “završetak Strossmayerove ulice, na potezu od nekadašnje zgrade Konstruktora pa negdje do kućnog broja 21 te kod kućnog broja 11, uskoro biti pod naplatom”.




U Strossmayerovoj ulici, dakle, u planu je iscrtavanje 15 parkirnih mjesta, a od toga će dva biti za dostavu.


– Novim prometnim režimom zaustavit ćemo nepropisno parkiranje vozila, a sve u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa. Jer sva vozila koja su se do sada parkirala na tom dijelu ulice bila su zapravo nepropisno parkirana. Na ovaj način uvodimo malo reda, rekli su nam prije par dana u Rijeka prometu.