Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
18. siječnja 2020.
Reakcija

Poropat: ''Milinović i Čordašev su i sami svjedoci da je Obersnel dobio opomenu od mene''

Poropat: ''Milinović i Čordašev su i sami svjedoci da je Obersnel dobio opomenu od mene''
Poropat: ''Milinović i Čordašev su i sami svjedoci da je Obersnel dobio opomenu od mene''
Autor:
Objavljeno: 13. srpanj 2019. u 21:05 2019-07-13T21:05:10+02:00

Predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat oglasio se o posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke:

''Zbog interesa javnosti, a najviše zbog istine dužan sam reagirati na napade i laži koji ovih dana pristižu iz stožera Ivona Milinović (HDZ) - Tihomir Čordašev (AM) :

Niti želim znati niti me zanima otkuda toliko histerične mržnje prema istini, a osobito što se tiče posljednjih konstrukcija koje kolaju javnim prostorom. 

Naime, ne samo da su svi članovi vijeća čuli, uključujući i kolege iz stranaka spomenutog dvojca, već su i oni sami svjedoci da je gradonačelnik Vojko Obersnel nakon izuzetno neprimjerenog ophođenja prema Ivoni Milinović - dobio opomenu od mene kao predsjednika GV Grada Rijeke. I to nije bila jedina opomena, naime tijekom sjednice dobio je još dvije. Njegov verbalni napad se dogodio nakon što je proglašena stanka, međutim opomena mu je svejedno izrečena i bit će izrečena i njemu i svakome tko se vlastitim ponašanjem dovede u takvu situaciju. 

Što se tiče isključivanja prijenosa sjednice, nezamislivo mi je da taj bezobrazluk ide tako daleko da se gđa. Milinović pravi da ne zna da ja nemam niti tehničke mogućnosti, niti ovlasti isključivati prijenos sjednice. Prijenos se isključuje, logično, u pauzama. Da suzbijem daljnju paranoju dotične, pozivam ju da sama dođe na mjesto na kojem sjedim i naprosto provjeri vlastitim očima jer, očito, druge nema. 

Znajući da laž ima brzinu, a istina izdržljivost srdačno vas pozdravljam uz želju da se ovaj dvojac potrudi svojoj publici barem jednom priuštiti "zabavu" koja će u sebi sadržavati nešto više istinoljubivosti, a puno manje histerije i očitih laži'', navodi Poropat.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.