Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 3
Sutra: 13° 13° 3
18. studenoga 2019.
'Volim Hrvatsku – volin Kastav'

Podjela sadnica cvijeća stanovnicima kastavske jezgre i iznajmljivačima počinje u četvrtak

NL arhiva
NL arhiva
Autor:
Objavljeno: 10. travanj 2019. u 18:48 2019-04-10T18:48:10+02:00

Sadnice će biti raspoložive u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav, na novoj cesti kraj nadvožnjaka i to za iznajmljivače obiteljskog smještaja 11. i 12. travnja od 8 do 19 sati, a za stanovnike stare gradske jezgre 13. travnja od 8 do 19 sati

KASTAV Za stanovnike stare gradske jezgre i sve iznajmljivače obiteljskog smještaja s područja Grada Kastva u četvrtak počinje podjela sadnica cvijeća u organizaciji Turističke zajednice grada Kastva, a u sklopu ekološko – edukativne akcije Volim Hrvatsku – volin Kastav i obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Sadnice će biti raspoložive u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav, na novoj cesti kraj nadvožnjaka i to za iznajmljivače obiteljskog smještaja 11. i 12. travnja od 8 do 19 sati, a za stanovnike stare gradske jezgre 13. travnja od 8 do 19 sati.

Prilikom preuzimanja sadnica potrebno je predočiti osobnu iskaznicu. Iz Turističke zajednice mole iznajmljivače i građane da se drže navedenih termina, s obzirom na to da preuzimanje prije i nakon toga neće biti moguće.

Iz TZ Kastva također javljaju da će se prijave za najljepše uređene prozore, balkone i okućnice građana i iznajmljivača na području Kastva primati od 1. do 30. lipnja stoga zainteresirani imaju dosta vremena za uljepšavanje svojih vrtova.

Nagrade i priznanja za najljepše uređenu okućnicu, prozor i balkon, u sklopu ekološko-edukativne akcije Volim Hrvatsku - volin Kastav, dodijelit će se već tradicionalno za vrijeme trajanja Bele nedeje. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.