Grijanje radi, ali....

Pacijenti čekali u skafanderima na hitnom traktu na Sušaku

Sanja Gašpert

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA

Ilustracija / Snimio Vedran KARUZA

Grijanje je radilo normalno, bez problema, radijatori su topli, klime rade, ali su udari bure toliko jaki da se vrata sama otvaraju, a i pacijenti su stalno ulazili i izlazili. Svi će ti problemi uskoro biti riješeni, jer krajem ožujka hitni trakt seli na novu lokaciju. Naime, u prostoru bivše bolničke kuhinje radi se novi hitni koji će biti službeno otvoren krajem ožujka, ističu u KBC-u



RIJEKA Tijekom jutra u našu redakciju javio se pacijent koji se požalio da na hitnom traktu na Sušaku ne radi grijanje te da pacijenti »sjede u skafanderima«.


Tragom informacije odgovor smo potražili u Upravi KBC-a Rijeka, iz koje smo dobili odgovor kako grijanje radi, ali je zbog većeg protoka pacijenata i stalnog otvaranja i zatvaranja ulaznih vrata stvoren dojam hladnoće.


– Grijanje je radilo normalno, bez problema, radijatori su topli, klime rade, ali su udari bure toliko jaki da se vrata sama otvaraju, a i pacijenti su stalno ulazili i izlazili. Svi će ti problemi uskoro biti riješeni, jer krajem ožujka hitni trakt seli na novu lokaciju. Naime, u prostoru bivše bolničke kuhinje radi se novi hitni koji će biti službeno otvoren krajem ožujka, ističu u KBC-u.