Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
29. siječnja 2020.
Novi incidenti

'Ovo stvarno ne izgleda više slučajno': Društvene mreže pune dojava o novim kvarovima buseva Autotroleja

Foto Facebook
Foto Facebook
Autor:
Objavljeno: 8. veljača 2019. u 10:43 2019-02-08T10:43:00+01:00

Jedan čitatelj našeg lista poslao je fotografiju snimljenu na Škrljevu, gdje se vidi kako vozilo »šlepa« novi Autotrolejev minibus na plin. »Sad su se i novi ... plinski počeli šlepati. Ova snimka je sa Škrljeva i vidi se kako šlepaju minibus«, napisao je uz fotografiju čitatelj Novog lista.

Kako ističu u Autotroleju, riječ je o kvaru na minibusu na liniji 9, a koji se u ranim jutarnjim satima dogodio u Sušačkoj Dragi.

– Naime, na vozilu se upalila lampica koja je signalizirala kvar na EDC-u, elektronskom upravljanju rada motora te takav kvar zahtijeva da se vozilo odpremi u garažu gdje je adekvatna aparatura kojom se ovakva vrsta kvara može otkloniti. Znači, kvar nije ni u kakvoj uzročno-posljedičnoj vezi s pogonskim gorivom vozila, odnosno sa stlačenim prirodnim plinom, tako da ne možemo govoriti kako je to uzrok kvara. Kvar će najvjerojatnije tijekom dana biti otklonjen i vozilo će nakon pregleda od strane ovlaštenih osoba ponovno biti u prometu – ističu u Autotroleju.

Unatrag 24 sata, na Facebooku je objavljeno više fotografija i informacija o novim kvarovima na autobusima Autotrojela.

Najnoviji bus u kvaru snimljen je u petak oko 19.15 sati u Kumičićevoj ulici u Rijeci, javlja čitateljica. Prema displeju, autobus je krenuo u garažu, samo izgleda da do tamo neće stići na vlastiti pogon.

autotrolej

Jutros je objavljena ova.

Foto Facebook

Druga jutrošnja dojava objavljena je na Facebook stranici Problemi u prometu - Rijeka i okolica, gdje je korisnik napisao kako Autotrolejev autobus stoji sa sva četiri upaljena žmigavca na Sv. Kuzmu, prema Škrljevu. 

Jedan od Riječanina sinoć je objavio i video, uz informaciju kako je "šofer 2 sata bio zatvoren u busu bez struje, pa su morali razbijati vrata da izađe". 

Još su neke fotografije objavljene jučer.

Foto Facebook

Foto Facebook

Svaka dojava i fotografija u pravilu izazove velik broj komentara, a sve su češće teorije po kojima svi ovi incidenti više nisu nimalo slučajni, "jer se priprema teren za preuzimanje Autotroleja".

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze