Apel na Facebooku

NESREĆA NA DELTI Netko je automobilom udario psa na pješačkom; traže se svjedoci

P. N.

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

U petak oko 10 sati ujutro na muškarca i njegova psa koji su prelazili pješački prijelaz, dok je bilo zeleno svjetlo za pješake, u blizini Exportdrva naletio je bijeli automobil većih dimenzija. Srećom, muškarca auto nije udario, no ozlijedio je psa polomivši mu noge



Riječanin Antonio Mlinar je na svom facebook profilu objavio poziv svima koji su svjedočili prometnoj nesreći koja se dogodila u petak u blizini Exportdrva na Delti. 


Naime, u petak oko 10 sati ujutro na njegova brata i psa koji su prelazili pješački prijelaz, dok je na semaforu bilo zeleno svjetlo za pješake, u blizini Exportdrva naletio je bijeli automobil većih dimenzija. Srećom, automobil nije ozlijedio Mlinarova brata, ali je udario psa polomivši mu noge.


‘Pas je na operaciji, a brat i dalje u šoku pa tražimo svjedoke ili samu osobu koja je upravljala bijelim automobilom da se javi pošto osim kraćeg zaustavljanja i izlaska suvozačice da se ispriča, nisu ponudili bratu niti prijevoz do obližnje veterinarske stanice, a o drugim stvarim koje bi normalan čovjek u toj situaciji trebao napraviti neću niti govoriti’, napisao je u petak ogorčeni Antonio Mlinar.




On je također javno zahvalio ljudima koji su se odmah zaustavili te njegova brata i psa svojim automobilom prebacili do veterinarske stanice.


‘Ako vozač/vozačica bijeloga automobila čita ovaj post, volio bih da zna kako je zatražena videosnimka s toga područja, pošto, hvala bogu, tamo stoji kamera za nadzor prometa te bih mu poručio da je bolje da se sam javi nego da idemo u daljnje nepotrebno traganje i sve što slijedi….’, napominje Mlinar.