Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 4
Sutra: 9° 9° 4
22. siječnja 2020.
Ugodan vikend

video "Maškarani Platak" bio je pun pogodak: Karnevalska povorka izazvala veliko zanimanje

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 26. siječanj 2019. u 14:00 2019-01-26T14:00:45+01:00

Tradicionalna manifestacija "Maškarani Platak" bila je ove godine pun pogodak, zahvaljujući maškarama koje se nisu prepale snijega, ali i milošću vremena koje je stvorilo idealne uvjete za sniježnu maškaranu povorku koja se ove godine prvi put organizirala od Malog doma do Velikog doma.

Na radost i maškara i ljubitelja snijega koji su dobili jedinstvenu priliku da im se skijaški i sanjkaški vikend ureže u pamćenje, ali i ostane zapisan na memorijama pametnih telefona jer je karnevalska povorka izazvala veliko zanimanje svih okupljenih na Platku. A bilo ih je stvarno puno. Na Maškaranom Platku sudjelovalo je 13 karnevalskih grupa u kojima je bilo oko 250 maškara.

Ivan Salamon iz Turističke zajednice Čavle izrazio je zadovoljstvo brojem okupljenih maškara, ali i idealnim vremenskim uvjetima koji su omogućili ugodno druženje i lijepu zabavu za sve ljubitelje ovog jedinstvenog maškaranog događaja.

- Došlo nam je preko 250 maškara uljepšati naš Maškarani Platak. I uvjeriti se da imamo jednu od najoriginalnijih manifestacija na Kvarneru i šire. Moramo se zahvaliti i Turističkoj zajednici Kvarnera koja nam je pomogla da ovaj događaj prođe što bolje. A sve se završilo animacijskim igrama, ručkom i ludom zabavom za sve, izjavio je Salamon.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.