Poznata manifestacija

‘Lutrija’ otvorila Jesen u Kostreni

Barbara Čalušić

Uskoro će nastupiti i »Brodolomke«

Uskoro će nastupiti i »Brodolomke«



KOSTRENA – Premijernom izvedbom »Lutrije«, nove predstave Dramske kumpanije Katedre Čakavskog sabora Kostrene, u kostrenskoj Narodnoj čitaonici otvoreno je 18. izdanje »Jeseni u Kostreni«.


U sklopu ovogodišnje manifestacije bit će prikazano 11 predstva od kojih je sljedeća »Boca istine« u produkciji Studio smijeha koja je na rasporedu bila jučer, a slijede »Susret« Teatra Exit, »Brodolomke« kazališta Moruzgva i Ludens teatra, »Ljubaf« Kerekesh teatra, »Samo preko njega mrtvog« kazališta Luda kuća, »Sve o muškarcima« Teatra Gavran, Cabaret »Preko veze« kazališta Kermpuh u koprodukciji s kazalištem Moruzgva, »Moža je zatajila« Hrama kulture Arnolda Tovornika, »Ladies night« Studija smijeha i »Đurologija« Branka Đurića Đure.


»Đurologija« će ujedno i zatvoriti Jesen u Kostreni 4. studenoga.




Sve predstave održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna, a ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima te u KD-u Kostrena, u Dallas Recordsu i Foto Reviji.


Ako predstava nije rasprodana, ulaznice se mogu kupiti i na dan predstave u predvorju Narodne čitaonice 60 minuta prije početka.


Cijena ulaznice za umirovljenike iznosi 30 kuna i može se kupiti samo u KD-u Kostrena uz predočenje dokumenta kojim se dokazuje umirovljenički status.


Ulaz na predstavu »Moža je zatajila« je besplatan, a radi se kazalištu koje dolazi iz Selnice ob Dravi, slovenske općine s kojom se Kostrena nedavno pobratimila.