Pomoć Robertu Ivanoviću

HUMANITARNA AKCIJA Cijela Rijeka – jedno srce za našeg Robija. Forza Robi!

P. N.

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

U Hospicij je došao za prvu ruku, ali on nije pacijent za hospicij. Robert Ivanović ne umire i stoga me molim vas nemojte pitati da li ga možemo opet tamo smjestiti, piše na Facebooku Robertovih prijateljica koja je pokrenula akciju.



Prijatelji sportskog novinara i vjernog navijača nogometnog kluba Rijeka Roberta Ivanovića pokrenuli su na Facebooku humanitarnu akciju pod nazivom “Forza Robi”, koja za cilj ima pomoći liječenje našeg sugrađanina.


– Od svibnja ove godine, kad se saznalo da leži na riječkoj neurologiji, svim silama i resursima Robertu se pokušava vratiti zdravlje i dostojanstven život. Doslovno smo ga makli iz Ogulinske bolnice u roku od 24 sata. Zamislite koliko je hrabrosti i ludosti trebalo za tako nešto? U Hospicij je došao za prvu ruku, ali on nije pacijent za hospicij. Robert Ivanović ne umire i stoga me molim vas nemojte pitati da li ga možemo opet tamo smjestiti, piše na Facebooku Robertova prijateljica koja je animirala ljude na akciju.


Robi se, poručuje ona, “mora vratiti kući, u svoje okruženje, gdje ga ponovo moramo sve ispočetka učiti kao malo dijete”.




U srpnju ove godine Roberta Ivanovića u bolnici je posjetila i delegacija HNK Rijeke, nogometaši Andrej Prskalo i Hrvoje Smolčić, darujući mu dres i izručivši mu želje za brzim oporavkom.


– Robi, izdrži! HNK Rijeka te voli i očekuje uskoro na stadionu, poručili su iz omiljenog kluba.


Njegovi prijatelji sad skupljaju novac kako bi se Robert Ivanović mogao vratiti kući, gdje će mu trebati cjelodnevna skrb.



– Na rehabilitaciju ove godine više nema prava, a najbitnije je da nastavi sa svojim vježbama u krugu stručne osobe. Ovdje smo svi s istim ciljem, da mu pomognemo. Svaka kuna Robertu je važna, vremena su teška, ljubavi i želje da ustrajemo i pomognemo našem Robiju ne nedostaje, piše pokretačica humanitarne akcije za pomoć Robiju.


Više informacija o humanitarnoj akciji možete naći u Facebook grupi Forza Robi.