Party u organizaciji Novog lista

GLAMUR NA RIVI Life i Fiumanka znaju što je dobra zabava

Ivana Kocijan

Foto Vedran KARUZA i Ivica TOMIĆ

Foto Vedran KARUZA i Ivica TOMIĆ

Pozdravljajući okupljene glavna urednica Novog lista Slavica Bakić rekla je da je Life vrlo bitan dio Novog lista te da ju posebno raduje što se tijekom svih ovih godina uspijevao oduprijeti žutilu te kako je sigurna da će tako ostati i dalje. Fiumanki je čestitala 20. rođendan



RIJEKA Lounge bar Boonker sinoć je ugostio sada već tradicionalni party priloga Life Novog lista. Tim povodom Life je proslavio 17. rođendan, a obilježen je i veliki jubilej – 20. izdanje regate Fiumanke koja je ove godine bila naš partner u zabavi za koju se tražila ulaznica više.


U sklopu glamuroznog događanja u organizaciji Novog lista premijerno je predstavljen novi posebni prilog na 80-ak stranica – Photo by Life Ivica Tomić. Za potrebe priloga koji je službeno objavljen danas u sklopu Novog lista, naš fotoreporter Ivica Tomić prokrstario je cijelom Primorsko-goranskom županijom i drugim dijelovima Hrvatske.


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza





Mjesto u prilogu koji je nastavak najgledanije rubrike Novog lista i priloga Life dobile su brojne dame istaknutog stila, ali i gospoda.


Pozdravljajući okupljene glavna urednica Novog lista Slavica Bakić rekla je da je Life vrlo bitan dio Novog lista te da ju posebno raduje što se tijekom svih ovih godina uspijevao oduprijeti žutilu te kako je sigurna da će tako ostati i dalje.


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza



Fiumanki je čestitala 20. rođendan i dodala kako se nada da će se svi ponovo okupiti i sljedeće godine kada Novi list slavi 120. rođendan. Riječka društvena scena Prilog Life je iznjedrio i mnoge projekte, a jedan od njih je i Photo by Ivice Tomića koji iz tjedna u tjedan donosi nove fotografije s riječkog Korza.


– Ako jedna slika govori više od tisuću riječi, pogledajte koliko sam kolumni ja napravio, rekao je Tomić.


Prilike za poziranje našem fotoreporteru, ali i mnogim drugim fotografima poziranje nije nedostajalo ni sinoć: uzvanici su se mogli fotografirati u posebno dizajniranoj chill zoni koja je bila izvrsno posjećena.



Party je privukao brojne pripadnice i pripadnike riječke društvene scene koji su mogli uživati u modnoj reviji zagrebačkog dvojca Elfs koji ove godine slavi 15. rođendan.


Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić na drugoj samostalnoj riječkoj reviji predstavili su najnoviju kolekciju za proljeće i ljeto Chameleon koja je premijeru imala u travnju u Zagrebu.


Party je i ove godine vodila popularna riječka voditeljica Belma Džomba. Plesnim nastupom oduševile su plesačice riječkog plesnog studija Trinity&co, dok je za dobru glazbu bio zadužen DJ Luca Montecchi.



Uzvanike su dočekivale hostese, a u posebno dizajniranom kutku gosti su mogli saznati više o IQOS-u, inovativnom uređaju koji zagrijava, a ne izgara duhan, uz pravi okus duhana te prednosti kojih kod pušenja nema: bez mirisa cigareta, pepela i dima.



Poseban dar


Party je okupio brojne vjerne čitatelje, suradnike i poslovne partnere Novog lista. Među njima su bili: Gari Cappelli, Zoran Žgaljardić, Borna Kotromanić, Daniela Gračan, Ingrid Divković, Anja Zambelli, Andrija Čolak…



Zabavu nije propustio ni Željen Klašterka s HRT-a te Ivan Krešić, predstavnik Ine, dugogodišnjeg vjernog partnera Fiumanke. Ugodno slavljeničko druženje nije moglo proći bez dobre kapljice.


Barmeni su tako miksali nezaobilazni Beefeater Gin & Tonic, a gosti su uživali i u višestruko nagrađivanoj Fakin Malvaziji. Posebno mjesto na ulazu zauzela je Mazda 3, a svi su se složili da izgleda savršeno iz svakog kuta gledanja.



Goste je oduševio i prekrasno dizajnirani Lifeov »goody bag« s brojnim uzorcima Olival kozmetike, fantastičnom Essence Mix & Match paletom te mnogim drugim darovima.


Nakon revije 20. rođendan Fiumanke obilježen je nezaobilaznom tortom, ali i posebnim darom. Naime, glavna urednica Novog lista Slavica Bakić predstavnicima Fiumanke Ljiljani Ivetac i Davoru Peroviću povodom velike obljetnice uručila je uokvirenu reportažu s prvog izdanja Fiumanke objavljenu u Novom listu.